MENÜ

Fenerbahçe'de Erzurum hazırlıkları başladı. Nazım Sangare...

Süper Lig'de 39. haftada Kadıköy'de küme düşmeme mücadelesi veren Erzurumspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına başladı. Sarı Lacivertliler'de Gökhan Gönül'ün olmayacağı maçta durumu merakla beklenen Nazım Sangare, bireysel çalışarak idmanı tamamladı.

Fenerbahçe'de Erzurum hazırlıkları başladı. Nazım Sangare...

Fenerbahçe, Süper Lig’in 39. hafta maçında 3 Mayıs Pazartesi günü saat 20.30’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman saat 17.30’da başladı. Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11’de yer alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. İdman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Nazım Sangare bireysel çalışmalar eşliğinde antrenmanı tamamlarken; Altay Bayındır, Diego Perotti ve Sadık Çiftpınar’ın tedavilerine devam edildi.

Fenerbahçe hazırlıkları yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçede Erzurum hazırlıkları başladı. Nazım Sangare...

YORUM YAZ