MENÜ

Fenerbahçe'de Ersun Yanal hikayesi çok başka yazıldı!

Ersun Yanal, Fenerbahçe için yeni bir umut. tribünlerin bağrına bastığı bir isimdi. Büyük tartışmalarla yine şampiyonluk hedefiyle göreve gelmişti. Öyle ki, Ali Koç futbol takımının teknik direktör arayışında olduğu dönemde, "Ersun Yanal ismi üzerinde yoğun baskı var. Ama ben bundan etkilenmem" dedikten kısa bir süre sonra teknik adama görevi teslim etmişti. Ama asırlık çınar Fenerbahçe'de hikaye çok başka yazıldı!

Fenerbahçe-Ersun Yanal beraberliğinde 2. dönem 445 gün sürdü. Ali Koç'un, 'Dün olmadı, bugün yok, yarın da olmayacak' dedikten kısa bir süre sonra 4. yıldız hedefinin başrol oyuncusu olarak atadığı Ersun Yanal'ın macerası kritik dönüm noktalarıyla dolu.

Haberin Devamı

Samandıra'daki ikinci döneminin ilk sezonunda asırlık çınar Fenerbahçe'yi ligde tutma misyonuyla savaşan Ersun Yanal, Ali Koç'un deyimiyle 'Transfer bile istemeden' elini taşın altına sokmuştu. Her fırsatta 'Önümüzdeki sezon şampiyon olacağız' diyen teknik adam, ilk döneminde henüz nisan ayı bitmeden şampiyon yaptığı Fenerbahçe ile bu kez şubat biterken, zirve hedefinin çok gerisinde kaldı.

445 günlük macerasının finalini Trabzon'da Trabzonspor ile oynanacak kupa maçında noktalayacak olan Ersun Yanal ile Ali Koç'un, bu süreçte söylemleri, açıklamaları ve 12. adamın önüne koydukları hedefleri bu videoda bulabileceksiniz.

YORUM YAZ