MENÜ

Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan Samatta'ya motivasyon sözleri!

Erol Bulut, sessiz golcüsü Samatta’yı Antalyaspor maçına bu sözlerle hazırladı. Bulut, Tanzanyalı yıldız ile yaptığı görüşmede, "Mücadelenden asla vazgeçme. Rakip stoperlere zor anlar yaşatıyorsun. Böyle oynadığın sürece golü kimin attığının önemi yok. Baskı hissetme" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan Samatta'ya motivasyon sözleri!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Antalyaspor maçı öncesinde golcüsü Ally Samatta ile özel bir görüşme yaptı. Sabah'ın haberine göre; Son iki maçta gol atamayan Tanzanyalı yıldıza, Antalya karşılaşmasında 11 oynayacağını bizzat kendisi ileten Bulut, Samatta'dan üzerinde baskı hissetmemesini istedi.

Haberin Devamı

Gol atamamasına rağmen performans olarak kendilerini memnun ettiğini belirten Bulut, "Bu seviyenin altına düşmediğin sürece kimin gol attığının önemi yok. Fırsatlar geldikçe gol sayını artıracağına inanıyorum. Baskı hissetme. Ancak takıma katkın çok büyük. Stoperler senin baskınla zor anlar yaşıyor. Mücadeleden vazgeçme" ifadelerini kullandı.

Ligde 4 maçta 266 dakika süre alan Samatta 2 golünü de 2-1 kazanılan Karagümrük maçında attı.

4'TE 4 PEŞİNDE

Süper Lig'de geride kalan 6 haftada yenilgi yüzü görmeyen (4 G/2 B) Fenerbahçe son 3 karşılaşmasından galibiyetle ayrılmıştı. Kanarya'da hedef 4'te 4 yapmak ve Alanya'nın maç yapmadığı haftada liderlik koltuğuna oturmak. Son 3 maçında 2 yenilgi, 1 beraberlik alan Antalyaspor ise bu sezon evinde kaybetmedi. G.Birliği'ni 2-0, Denizli'yi 1-0 yenen kırmızı-beyazlılar G.Antep'le 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

ANTALYA'DA 7 EKSİK

Teknik direktör Tamer Tuna görevinden ayrıldığı için Antalyaspor'u, F.Bahçe maçına Tuna'nın yardımcıları hazırladı. Kırmızı kart cezalısı Sidney Sam ve Amilton'un yanı sıra, sakatlıkları olan Drole, Serdar Gürler, Doğukan, Hakan Özmert ve Eren Albayrak zorlu maçta görev alamayacak. F.Bahçe'de eksik yok. Ceza sınırındaki Gustavo sarı kart görürse Konya'ya karşı forma giyemeyecek.

YORUM YAZ