MENÜ

Fenerbahçe'de Erol Bulut ve Nenad Bjelica ikilemi!

Fenerbahçe teknik direktör arayışını devam ettirirken Sarı - Lacivertli ekipte ön plana çıkan iki isim Erol Bulut ve Nenad Bjelica oldu. Muhabirimiz Yusuf Dursun, corona virüs salgınından teknik direktör görüşmelerinin akıbetine ve planlanan antrenman takvimine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Erol Bulut mu yoksa Nenad Bjelica mı olacak sorusu Sarı - Lacivertli taraftarların aklını kurcalamaya devam ediyor. Muhabirimiz Yusuf Dursun her iki teknik direktör adayıyla görüşmelerin devam ettiğini belirterek, ''Futbola dönüş başladı. Fenerbahçe'de corona virüs etkileri görülüyor. Daha çalışmalara geçilmedi. Önümüzdeki hafta antrenman yapmayı düşünüyorlar. Başkan Ali Koç, Hırvat hoca Nenad Bjelica ile görüşmelerini sürdürüyor. Bir yandan Erol Bulut ile de görüşmeler devam etmekte.'' dedi.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğe alışma sürecinden bahseden Yusuf Dursun, ''Emre Belözoğlu yavaş yavaş sportif direktörlüğe ısınıyor. Futbolcularla antrenman ve görüşmeler gerçekleştiriyor. Gelecek yıl sportif direktörlük görevine getirilecek. Şu an Fenerbahçe’de tam bir çalışma yok ama önümüzdeki günlerde antrenmanlar gerçekleştirilecek.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ