MENÜ

Fenerbahçe'de Erol Bulut krizi!

Sezonun en flaş transferlerini yaparak lige başlayan Fenerbahçe, kötü sonuçlara rağmen hâlâ zirvede ancak sergilenen futbol alarm veriyor. Yöneticilerin de Yeni Malatya maçından sonra, “Bu takım, bu kadro nasıl böyle futbol oynar!” serzenişinde bulundukları öğrenildi. Ali Koç ve ekibinin hedef tahtasına oturttuğu isim Erol Bulut.

Fenerbahçe'de Erol Bulut krizi!

Fenerbahçe, Konya ve Beşiktaş’tan sonra Yeni Malatyaspor’a da kaybetti. Ligde evinde ilk kez peş peşe 3 maç yenilerek tarihe geçti. Sarı-Lacivertliler, kötü sonuçlara rağmen hâlâ zirvede. Puan tablosunda işler çok da kötü görünmüyor. Ancak son haftalarda ortaya koyulan futbol alarm veriyor. Denizli maçında Serdar Aziz oyundan atıldıktan sonra yarı sahasından çıkamayan Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor karşısında da hiçbir varlık gösteremedi. Bu durum artık yönetim içinde de rahatsızlık yaratmaya başladı. 3-0 biten Yeni Malatya mücadelesinden sonra yöneticilerin, “Bu takım, bu kadro nasıl böyle futbol oynar!” serzenişiyle tepkilerini dile getirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Erol Bulut, gazetecilerle sohbetlerinde ve maçlardan sonra yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Bulut son olarak Yeni Malatya yenilgisi sonrası "Sorun ne, biz de bulmaya çalışıyoruz" sözleriyle tepki çekti.

Erol Bulut’un, verdiği demeçler de tartışma yaratıyor. 45 yaşındaki teknik adam hafta içerisinde gazetecilerle yaptığı sohbette, “Benim planımın olmadığını söyleyenler futbolu ne kadar biliyorlar” demişti. Fenerbahçe, Yeni Malatya maçında da yine sadece yapılan ortalarla sonuca gitmeye çalıştı. Erol Bulut, Konya yenilgisi sonrası, “Rakibe pozisyon vermeden gol yedik” demiş, 40 dakika 10 kişi oynayan Beşiktaş’a kaybedince, “Rakibin her şutu gol oldu” diyerek kendisini savunmuştu. Bulut, Yeni Malatya’nın 4-5 pozisyona girerek 3 gol attığını söyledi, iç sahada yenilgileri için, “Sorun ne biz de bulmaya çalışıyoruz. Bir şey var kesinlikle” diyerek şaşırttı.

Haberin Devamı

Bulut’un, idmandaki çalışmaların ve istediği taktiğin sahaya yansımadığı suçlaması takımda rahatsızlık yarattı. Futbolcuların ise yakın çevrelerine, “Hocayla iletişim sorunumuz var” sözleriyle dert yandığı öne sürüldü.

45 yaşındaki teknik adamla öğrencilerinin arasının her geçen hafta açıldığı öne sürülüyor. Bunun nedeni, Erol Bulut’un puan kaybı yaşanan maçlardan sonra futbolcularını suçlaması. Bulut, Konya yenilgisi sonrası, “Çok hata yaptık. Antrenmandaki çalışmaları sahaya yansıtamadık” demişti. 45 yaşındaki çalıştırıcı Yeni Malatya mağlubiyetinin ardından ise, “Rakibin kaleye nasıl geleceğini çalışmamıza rağmen aynı o sorunlardan gol yedik. Bireysel performanslarda düşüş var” ifadelerini kullandı. Futbolcular bu durumdan son derece rahatsız. Dahası, yakın çevreleriyle dertleşirken, “Hocayla iletişim kuramıyoruz, bu konuda sorumuz var” dedikleri iddia edildi.

YORUM YAZ