MENÜ

Fenerbahçe'de Erol Bulut isyan etti! "Bu nasıl fikstür..."

Eylül ayındaki milli maçların dönüşünde sezona cuma günü Rize’de başlayan Fenerbahçe, bu kez de G.Birliği karşılaşması için rakiplerinden önce Ankara’ya gitmesine isyan etti. Teknik direktör Erol Bulut, “Doğru dürüst idman yapmadan maça çıkacağız” diyerek eleştiri yaptı.

Fenerbahçe'de Erol Bulut isyan etti! "Bu nasıl fikstür..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ve ekibi, her milli ara dönüşü en erken oynayan takım olmaları nedeniyle fikstürden şikâyetçi.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; Eylül ayında milli maçlar sonrası başlayan lige Rize deplasmanında cuma günü start verdiklerini söyleyen sarı-lacivertliler, "Aynı hafta G.Saray, İstanbul'da Gaziantep ile cumartesi karşılaştı. Trabzonspor-Beşiktaş maçı pazar günü oynandı. Başakşehir ise pazartesi sahadaydı" diyerek isyan etti.

"EN ÇOK MİLLİ OYUNCU BİZDE"

Fenerbahçe'nin kurmayları, "Kasım ayındaki milli ara sonrası, Ankara'da Gençlerbirliği ile cumartesi günü saat 16.00'da karşılaşacaklarını hatırlatıp, "Beşiktaş ile Başakşehir İstanbul'da aynı gün 19.00'da mücadele edecek. Pazar günü 19.00'da Trabzonspor-Erzurumspor ve Antalya-Aytemiz Alanya maçları var. Galatasaray ise pazartesi 19.30'da Kayseri'yi ağırlayacak. Fenerbahçe olarak milli takımlara en çok oyuncu gönderen takım konumundayız. Takım olarak doğru dürüst idman yapmadan maça çıkacağız. Bu nasıl fikstür" ifadelerini kullandılar.

Haberin Devamı

BULUT: HERKES HAZIR OLSUN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Gençlerbirliği maçı öncesi elinde kalan isimlerle bir toplantı yapıp, 'Hazır olun' mesajı verdi. Bulut "Milli takımlardan kimin nasıl döneceğini bilmiyoruz. Herkese forma şansı doğabilir" dedi. Perotti, Mert Hakan, Ademi ve Cisse ile özel görüşmeler yapan genç teknik adam, G.Birliği deplasmanında sürelerinin artabileceğine dikkat çekti.

YORUM YAZ