MENÜ

Fenerbahçe yorumu: Rakibine hissettireceksin!

Süper Lig'in 2. haftasında Hatayspor ile berabere kalan Fenerbahçe, ligde bu hafta Galatasaray ile derbi maçına çıkacak. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Hatayspor engelini aşamayan Erol Bulut'un ekibi uyum sorunumu yaşıyor?" sorunu yanıtladı.

Fenerbahçe, ligde bu hafta Galatasaray ile derbi maçına çıkacak.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Hatayspor engelini aşamayan Erol Bulut'un ekibi uyum sorunumu yaşıyor?" sorunu yanıtladı.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta Hatayspor ile oynanan maçta 16 oyuncunun forma giydiğini söyleyen Erman Özgür, "10 oyuncu takıma yeni gelmiş. Oyuncular için uyum süreci çok önemli bir gerekliliktir. Kabul edilebilir bir şeydir çok eleştirmeye gerek yok." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un uyum sürecinin olacağını ifade eden Erman Özgür, "Fenerbahçe'nin hala oturmuş, hazır bir iskeleti yok. Bu iskeletin oluşması mutlaka zaman alacak. Ama eksik olan ve anlam veremediğim... Maç Kadıköy'de oynanıyor, bunu rakibine hissettireceksin. Bunun dizilişle alakası yok." dedi.

YORUM YAZ