MENÜ

Fenerbahçe'de defans çöküyor mu?

Webo, Emenike ve Sow'un art arda yaşadığı sakatlıklarla hücum hattında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, benzer bir sorunu savunma hattında da yaşayabilir.

Fenerbahçe'de defans çöküyor mu?

Fenerbahçe'de üst üste gelen olumsuzluklara yenileri eklenecek gibi... Dün oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında Aatif Chahechouhe ile girdiği ikili mücadele sonucu sarı kart gören, rakibine müdahale etmediği gerekçesiyle hakeme yaptığı itirazın ardından kırmızı kartla oyundan atılan Egemen Korkmaz ve gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Caner Erkin'in yanı sıra, Gökhan Gönül'ün de PFDK tarafından cezalandırılması gündemde. Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Gökhan, hakemin hatalı kararları nedeniyle maçı kaybettiklerini ifade ederek, "Sivasspor'u yensek bile, hakemi yenemezdik" diye konuşmuştu. Bu açıklamaların centilmenliğe aykırı bulunması hâlinde Gökhan da Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşebilir.

Haberin Devamı

Hücum hattında yaşanan sakatlıklar yüzünden en fazla skor üreten futbolcularından randıman alamayan Sarı-Lacivertliler defanstan da üç kayıp verirse, Teknik Direktör Ersun Yanal kritik maçlara, kadroda pek şans vermediği oyuncularla çıkmak zorunda kalacak.

EGEMEN KORKMAZ İSTATİSTİKLERİ

CANER ERKİN İSTATİSTİKLERİ

GÖKHAN GÖNÜL İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ