MENÜ

Fenerbahçe'de Caner Erkin kadro dışı bırakıldı Ozan Tufan direkten döndü!

Son dakika Fenerbahçe haberi...Süreç Göztepe maçında başladı, Bulut'un kararını Koç onayladı, Belözoğlu açıkladı. Ozan'ı kurtaran ise sezon sonu planıydı.

Fenerbahçe'de Caner Erkin kadro dışı bırakıldı Ozan Tufan direkten döndü!

Caner Erkin, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye yenildiği maçın son anlarında oyundan çıktığı sırada, kulübeye el kol hareketleriyle tepki gösterdi. Erol Bulut, geçmişte de benzer hareketlerde bulunan tecrübeli oyuncuyu kadro dışı bırakmak istediğini Emre Belözoğlu'na iletti.

Haberin Devamı

Ali Koç da detayları çarşamba günü Samandıra'da öğrenip onay verirken, Belözoğlu son kararı, "Bunu yapmak zorundayız" diyerek Caner'e bildirdi. Ozan topun ağzındaki diğer isimdi, ancak bu yaz Avrupa'ya satılması planlandığı için, değer kaybetmemesi amacıyla sadece kulübeye çekildi.

Trabzon maçı kazanılmasa!..

Trabzon maçı kazanılmasaydı, daha radikal bir kararla, 7-8 kişilik oyuncu listesine para cezası kesilecekti. Yönetim, Trabzon galibiyeti sonrası Erol hocanın arkasında durduğunu göstermek ve oyunculara gözdağı vermek adına, Caner'i kadro dışı tutmaya devam edecek. Ancak pozitif havanın bozulmaması ve kamuoyunun süreci daha fazla kurcalamaması için, "Kadro dışı" ifadesi yerine, daha yumuşak bir geçiş yapıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fanatik Özel

YORUM YAZ