MENÜ

Fenerbahçe'de büyük ihmal! İşte zeminin bozulma nedeni

Erol Bulut, maçtan sonraki açıklamasında Kadıköy’ün zemini nedeniyle istedikleri oyunu oynayamadıklarını söylemişti. Karşılaşma öncesinde ise Eda Dündar’a plaket vermek için sahaya inen Ali Koç büyük bir şok yaşadı. Başkan Koç, sahanın durumunu görünce yetkilileri çağırarak, “Bu zeminin hali ne! Kar yağacağı belliydi, hiç mi önlem alınmadı?” sözleriyle çıkıştı. Yoğun kar yağışı sırasında çimlerin üzerinin örtülmediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de büyük ihmal! İşte zeminin bozulma nedeni

Sarı-Lacivertliler, Göztepe karşısında alınan 1-0’lık yenilgi kadar Ülker Stadı’nın zeminini görünce de büyük bir şok yaşadı. Erol Bulut, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, “Zeminin durumu, istediğimiz oyunu oynamamıza engel oldu” diyerek kendi stadıyla ilgili serzenişte bulundu. Buna tepki gösteren tek isim de Erol Bulut değildi.

Haberin Devamı

‘İşimiz çok zor’

Ali Koç, maçtan önce kadın voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar’a plaket vermek için sahaya inmişti. Başkan Koç, bu sırada zeminin durumunu yakından gördü. Koç, yönetici arkadaşlarının yanına çıktığında, “Bu zeminde işimiz çok zor” dedi ve ilgili yetkilileri yanına çağırdı. Ali Koç, stat görevlilerine çıkışarak, “Bu zeminin hali ne! Yoğun kar yağacağı belliydi, hiç mi önlem alınmadı? Üstelik yağış sırasında burada maç oynanmadı. Saha nasıl bu hale gelebildi!” sözlerini sarf etti. İstanbul’da yoğun kar yağışının yaşandığı geçen hafta, Ülker Stadı’nın çimlerinin üzerinin brandayla örtülmediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bakım, Milli arada

Karların erimesinin ardından saha çamur içinde kaldı. Bunu düzeltmek için zemine kum döküldüğü ancak bunun da çare olmadığı öğrenildi. Yetkililer, 4 Mart’taki Antalyaspor maçına kadar çimleri düzeltmeye çalışacak. Ancak asıl bakım, 14 Mart’taki Gençlerbirliği maçı sonrası başlayacak. Milli ara nedeniyle bir sonraki karşılaşmanın oynanacağı 4 Nisan’a kadar gerekli bakımlar yapılacak.

Zeminin bu hale gelmesinde, gerekli bakımların doğru şekilde yapılmamasının da etkili olduğu öne sürüldü.

YORUM YAZ