MENÜ

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç camiaya seslenecek

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, salı günü FB TV’de camiaya seslenecek. Sarı-Lacivertliler’in patronunun burada, yeni projeler, idari kadrodaki değişiklikler, transfer politikası ve amatör branşlar hakkında açıklamalarda bulunacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç camiaya seslenecek

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç, 24 Temmuz’da FB TV’de katıldığı ‘Camiaya Sesleniş’ programının bir benzerini salı günü yine yapacak. Fenerbahçe’nin patronu, burada hem muhabirlerin sorularını yanıtlayacak hem de taraftarın merak ettiği konulara açıklık getirecek.

Haberin Devamı

FANATİK, Koç’un yapmaya hazırlandığı konuşmanın detaylarına ulaştı. Kanarya’nın 1 numarası, öncelikli olarak idari kadrodaki değişiklikleri ve yeni planları, projeleri açıklayacak.

11 transfer yaparak futbol takımı kadrosunda da büyük bir revizyona giden Koç’un, transfer politikasını da değerlendireceği öğrenildi.

Cocu’yla devam...

Teknik direktör Phillip Cocu’nun arkasında olan Başkan Ali Koç konuşmasında, Hollandalı teknik adamla yola devam edeceklerini de duyuracak.

Futbolun yanı sıra kulüp içerisinde ciddi değişimlere imza atan Sarı-Lacivertliler’in patronu, amatör branşlarda izleyecekleri yol haritasını ve yıllardır konuşulan ‘Fenerbahçe Üniversitesi’ hakkında da açıklamalarda bulunacak.

İdari kadroda ne değişti?

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım’ın ardından 3 Haziran’da Kanarya’da başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, büyük değişikliklere gitti.

Yönetim tamamen değişirken, Yıldırım döneminde Fenerbahçe’de futbolun başındaki isim Hasan Çetinkaya görevinden alındı. Daha sonra teknik direktör Aykut Kocaman ile yollar ayrıldı. Futbolun başına Fransız Sportif Direktör Damien Comolli getirildi, takım ise Hollandalı çalıştırıcı Phillip Cocu’ya emanet edildi.

Kimler gitti, kimler geldi?

Geçen sezon Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Josef de Souza, Giuliano ve Fernandao takımdan ayrıldı, kasaya 25 milyon Euro girdi.

Bunun yanı sıra kiralık olan Luis Neto ve Vincent Janssen takımlarına döndü. Salih Uçan ise Empoli’ye kiralandı.

Kadroya ise tam 11 takviye yapıldı. İşte o isimler: Harun Tekin, Berke Özer, Reyes, Jailson, Tolga Ciğerci, Benzia, Ferdi Kadıoğlu, Barış Alıcı, Ayew, Frey ve Slimani.

YORUM YAZ