MENÜ

Fenerbahçe'de Altay Bayındır şov! Asist yaptı, kalesinde devleşti!

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır, Alanyaspor maçına damga vurdu. Alanyaspor ataklarında kalesinde devleşen milli eldiven, 26. dakikada Diego Rossi'nin golünde asist yaptı ve bu sezon Süper Lig'de gol pası veren ilk kaleci oldu.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır şov! Asist yaptı, kalesinde devleşti!

Uzun bir sakatlık dönemini atlatıp, yeniden eldivenleri eline geçiren Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Altay Bayındır, dönüşü ile birlikte farkını hissettirmeye başladı. Forma giydiği maçlarda takımını sırtlayan ve yaptığı inanılmaz kurtarışlarla ön plana çıkan 23 yaşındaki kaleci, Alanyaspor maçına da damga vurdu.

Haberin Devamı

Kariyerinin ilk asistini yaptı

Kalesinde devleşen ve yaptığı kurtarışlarla alkış toplayan Altay, 26. dakikada Fenerbahçe'nin Diego Rossi ile 1-0 öne geçtiği golün asistini yaptı. Fenerbahçe'nin son dönemde aldığı puanlarda büyük pay sahibi olan başarılı eldiven, kariyerinin ilk asistiyle de 2021/22 sezonunda Süper Lig'de de gol pası veren ilk kaleci oldu.

Fenerbahçede Altay Bayındır şov Asist yaptı, kalesinde devleşti

Fransa'nın köklü ekipleri peşinde

Öte yandan Altay Bayındır, her geçen gün değerini katlarken, Avrupa'nın devlerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor. Edinilen son bilgilere göre 23 yaşındaki eldivene, Fransa'nın köklü takımlarından Lyon, Marsilya ve Lille talip oldu. Fransız basınında yer alan haberlere göre söz konusu üç takımın da Altay'ı kadrosuna katma konusunda bir hayli istekli olduğu bilgisine ulaşıldı. Lyon, Marsilya ve Lille'in, sezon sonunda Sarı-Lacivertli yönetim ile pazarlık masasına oturmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu sezon Sarı-Lacivertli ekip ile 21 maça çıkan Altay Bayındır, 5 maçta kalesini gole kapatırken, 28 kez de kalesinde golü gördü.

YORUM YAZ