MENÜ

Fenerbahçe'de Allahyar gerçekleri! Sözleşmesi feshedildi mi?

Fenerbahçe'ye büyük ümitlerle transfer olan ancak bir türlü bekleneni veremeyen genç futbolcu Allahyar Sayyadmanesh'in geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Kulüpten de alınan bilgiye göre genç futbolcunun sözleşmesi henüz feshedilmedi ve nihai bir karar alınmadı.

Fenerbahçe'de Allahyar gerçekleri! Sözleşmesi feshedildi mi?

Geçtiğimiz sezon İran'in Esteghlal takımından Fenerbahçe'ye transfer olan Allahyar Sayyadmanesh'in Sarı Lacivertli takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

Haberin Devamı

18 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalamış ve TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'a kiralanmıştı. İstanbulspor'da sadece 7 maçta şans bulan genç santrfor, gol ve asist üretememişti. Devre arasında Fenerbahçe'ye geri dönen İranlı oyuncu, sarı-lacivertli formayı yalnızca 1 resmi maçta ve yalnızca 4 dakika giyebildi.

Geçen yıl Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı ancak Allahyar Sayyadmanesh beklentileri bir türlü karşılayamadı. Genç futbolcu şu anda tesislerde idmanlarını gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Kulüpten de alınan bilgiye göre genç futbolcunun sözleşmesi henüz feshedilmedi ve nihai bir karar alınmadı. Sarı Lacivertli yönetimin genç oyuncu ile önümüzdeki gün biraraya gelmesi bekleniyor. Bu toplantı sonucunda Allahyar'ın geleceği netleşmiş olacak.

Haberin Devamı

Yusuf Dursun

YORUM YAZ