MENÜ

Fenerbahçe'de Ali Koç'un Max Kruse sözleri yeniden gündeme geldi: 'Kruse, hayatının pokerini oynadı!

Max Kruse'nin Fenerbahçe ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası FIFA'nın verdiği iddia edilen karar sonrası tartışmalar büyüdü. Bu tartışmalar esnasında başkan Ali Koç'un temmuz ayında sarf ettiği sözler akıllara geldi.

Alman basının önde gelen markalarından Kicker, Max Kruse ile Fenerbahçe arasında yaşanan uyuşmazlıkta kararını verdiğini ileri sürdü. Kicker'e göre FIFA, taraflar arasındaki anlaşmazlıkta Max Kruse'yi haklı buldu. Fenerbahçe ile olan sözleşmesini maaşlarının ödenmemesini gerektiğini ileri sürerek Union Berlin'e transfer olan yıldız futbolcunun, ciddi bir tazminat miktarı alacağı da iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Haberde yer alan detaya göre Fenerbahçe, Kruse'ye 7.5 milyon Euro'luk ödeme yapmak zorunda kalacak! Fenerbahçe cephesi bu haber sonrası şimdilik suskunluğunu korurken, Ali Koç'un Kruse ile ilgili sarfettiği sözler akıllara geldi. Temmuz ayında Habertürk TV'ye konuk olan Ali Koç, Max Kruse için iddialı ifadeler kullanarak Alman futbolcunun büyük bir kumar oynadığını ve ciddi bir bedel ödeyeceğini ifade etmişti.

YORUM YAZ