MENÜ

Fenerbahçe'de 11 değişiyor! İşte Cocu'nun planı

Fener’in teknik patronu Cocu, idmanlarda iyi performans gösteren Jailson ile birlikte Faslı forvet arkası Benzia’yı Konya’da 11’de sahaya sürecek.

Fenerbahçe'de 11 değişiyor! İşte Cocu'nun planı

Süper Lig'de ilk 4 haftada aldığı 3 yenilgiyle şoka uğrayan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu radikal kararların eşiğine geldi. Hollandalı teknik adam, zorlu Konya deplasmanında ilk 11'de bazı değişikliklere giderken, 2 yeni transferi de ilk 11'de sahaya sürecek. Bu isimler ise Jailson ve Benzia.

Haberin Devamı

İDMANDA OLUMLU SİNYALLER

Jailson'un idmanlardaki performansından memnun kalan Hollandalı teknik adam, Brezilyalı ön libero ile birlikte Faslı 10 numara Yassine Benzia'yı da Konyaspor maçında 11'e alıyor.

TOPAL FORMAYI GERİ ALIYOR

Bu iki oyuncunun dışında Kayseri maçında yokluğu fazlasıyla hissedilen Mehmet Topal da Jailson'un orta sahadaki partneri olacak. Diego Reyes'in ise gerçcek yeri olan stopere geçmesi bekleniyor.

FİT OLMAYANA FORMA YOK

Hollandalı hoca Cocu'nun pazartesi günü yaptığı dayanıklılık testini sık sık tekrarlayacağı, yetersiz gördüğü futbolcuları da takımdan kesmekten çekinmeyeceği de gelen haberler arasında.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ