MENÜ

Yok artık Fenerbahçe! Avrupa basını teklifi duyurdu, Ali Koç gözünü kararttı...

Pazar akşamı Şanlıurfa'da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına U-19 takımı ile çıkacak olan Fenerbahçe ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia atıldı. İtalyan basını, sarı-lacivertli kulübün Arjantinli yıldız ile ilgilendiğini yazdı. İşte detaylar...

Yok artık Fenerbahçe! Avrupa basını teklifi duyurdu, Ali Koç gözünü kararttı...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan hem pazar akşamı oynanacak Süper Kupa maçına hem de UEFA Konferans Ligi Çeyrek Finali'nde Olympiakos ile oynanacak karşılaşmaya hazırlanıyor. Süper Kupa maçına U-19 Takımı ile çıkması beklenen sarı-lacivertli takımda oldukça sıcak saatler yaşanıyor.

Haberin Devamı

'ÇÖP KADAR DEĞERİ YOK, TAKIMI KARIŞTIRMAK İSTEDİ'

1 GÜN İZİN VERİLDİ

Fenerbahçe, önceki gün yaptığı antrenmanı, "Olympiakos maçının hazırlıkları başladı" ifadeleriyle duyurmuş ve pazar günkü Süper Kupa maçını görmezden gelmişti. İsmail Kartal, bu idmanın ardından öğrencilerine bir gün izin verdi. Futbolcular dünü dinlenerek geçirdi, Dzeko fırsatı değerlendirip ülkesi Bosna Hersek’e gitti. Fenerbahçe, haftaya perşembe günü Olympiakos ile oynayacağı Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçının provalarını bugün yapacağı idmanla sürdürecek.

MÜJDELİ HABER GELDİ

Pazar günkü Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe’de gözler, 11 Nisan Perşembe günü Olympiakos ile Atina’da oynanacak olan Konferans Ligi maçına çevrildi. Çeyrek finalin ilk ayağı olacak bu karşılaşmada, sakatlıkları bulunan tüm futbolcuların oynayacak duruma gelmeleri bekleniyor. Bu isimlerden sadece Serdar Aziz, adı UEFA’ya verilen son listede yer almadığı için görev yapamayacak.

Haberin Devamı

Yok artık Fenerbahçe Avrupa basını teklifi duyurdu, Ali Koç gözünü kararttı...

JOAQUIN CORREA İDDİASI!

Öte yandan İtalyan basınında Fenerbahçe ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia atıldı. FC Inter News adlı internet sitesinde yer alan habere göre Fenerbahçe, bonservisi Inter'de olan ve bu sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Joaquin Correa ile ilgileniyor. Satın alma opsiyonu bulunmadığı için yazın Inter'e dönecek olan 29 yaşındaki futbolcunun, Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi'nin planlarının arasında yer almadığı aktarıldı.

Yok artık Fenerbahçe Avrupa basını teklifi duyurdu, Ali Koç gözünü kararttı...

8 MİLYON EURO

Orijinal mevkisi ofansif orta saha olan, sol kanat ve forvette de göre yapabilen Joaquin Correra'ya Suudi Arabistan'dan ve Fenerbahçe'den tekliflerin olacağı gelen bilgiler arasında. 2023 yazında Inter'den Marsilya'ya kiralık olarak imza atan Joaquin Correa, bu sezon Marsilya formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 15 karşılaşmaya çıktı. Lionel Messi'nin Arjantin'den takım arkadaşı olan tecrübeli futbolcu, bu sezon Marsilya'da gol veya asist katkısı sağlayamadı. Correa'nın Inter ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

YORUM YAZ