MENÜ

Yoğun güvenlik önlemi

Grodno kentindeki mücadelede polis hem statta hem de kentte adeta kuş uçurtmadı. Alkollü olduğu tespit edilen seyirciler stada alınmadı, gazeteciler bile detaylı arandı

Yoğun güvenlik önlemi

Belarus’un Grodno şehrinde oynanan mücadelede yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Grodno’da polis, karşılaşma öncesi ve sonrasında adeta kuş uçurtmadı. Sadece stat çevresinde değil, şehir merkezine bile yansıyan önlemler çerçevesinde bütün tedbirler alınmıştı. Neman Stadı’nda tribünlere girişte taraftarlara alkol kontrolü yapıldı. Alkollü oldukları tespit edilen seyirciler, hemen oradan uzaklaştırılarak stada alınmadı.

Futbolcular forma atamadı!


Maç sonrası tribünlere formalarını atmak isteyen Fenerbahçeli futbolcularla güvenlik güçleri arasında tartışma yaşandı. Güvenlik güçleri buna izin vermeyince bazı Fenerbahçeli oyuncular görevlilerle ağız dalaşı yaşadı. Bu arada stada giden basın mensupları da güvenlik görevlileri tarafından detaylı aramalardan geçti. Mücadelede daha önce korkulan hava sıcaklığı ise beklenenden çok daha iyiydi. Sıcaklığın eksi 1 derece olduğu Grodno’da ev sahibinden kimi taraftarlar, üzerlerindeki kıyafetleri çıkardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ