MENÜ

Yanal: Lidere yakışanı yapın!

Ersun Yanal tesislerdeki son çalışmanın ardından öğrencilerine şunları söyledi: Sezonun en zorlu deplasmanlarından birinden 3 puanla ayrılıp, rakiplerimizin hevesini kırmalıyız

Yanal: Lidere yakışanı yapın!

Tesislerde yapılan son çalışmanın ardından teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptı. “Maçtan başka bir şey düşünmenizi istemiyorum” diyen Yanal, “Tüm rakiplerimizin gözü bizim üzerimizde. Artık kendilerinin maçlarından çok bizim oynayacağımız karşılaşmaları değerlendiriyorlar. Eskişehirspor yenilgisinin ardından hafta başından bu yana estirilen farklı bir hava var ve bu durumu eski haline yine sizler getireceksiniz. Lidere, Fenerbahçe’ye yakışan bir futbolla Sivas’tan ayrılacağız. En önemlisi de 3 puanı alıp, rakiplerimizin hevesini kırmalıyız. Sezonun en zorlu deplasmanlarından birine çıkacağız. Burada alacağımız galibiyet, gelecek haftalar öncesi de belirleyici olacak” ifadelerini kullandı.

Kart uyarısı


Futbolcularından kart görmemeleri konusunda dikkatli olmalarını isteyen tecrübeli hoca, “Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bu yüzden herkes bu konuda üstüne düşeni yapacak. Hakemlerle fazla diyaloğa girmeyin ve kart görmenize neden olacak müdahalelerden uzak durun. Daha önce de dediğim gibi son sözü söyleyecek olan sizlersiniz” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ