MENÜ

Willian Arao'nun yeni takımı belli oldu! İmzayı resmen attı

Fenerbahçe'nin geçen sezon transfer ettiği Willian Arao'nun yeni takımı belli oldu. Brezilyalı futbolcu sözleşme imzaladı.

Willian Arao'nun yeni takımı belli oldu! İmzayı resmen attı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un ısrarla istediği ve transfer ettiği Willian Arao, etkisiz bir performans göstermişti. Brezilyalı futbolcunun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde karşılaşmanın oynanacağı Ljudski Vrt Stadyumu’nda yapılan çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Koşu, ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da noktalandı. Antrenmanın ardından kamp yapacağı otele geçen sarı-lacivertliler, maç saatini beklemeye başladı.

Willian Araonun yeni takımı belli oldu İmzayı resmen attı

OMAR FAYED RESMEN AÇIKLANDI

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Mısırlı genç yetenek Omar Fayed'i kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan açıklamada, Mısırlı genç oyuncu için resmi görüşmelerin başlandığı bilgisi verilmişti. Fenerbahçe, Mısırlı genç yetenek Omar Fayed'i kadrosuna kattığını resmen duyurdu.
İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

Haberin Devamı

"Kulübümüz, yüksek potansiyelli bir yetenek olarak takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i kadrosuna kattı. Omar Fayed, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 4 yıllığına renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. Omar Fayed’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyoruz."

Willian Araonun yeni takımı belli oldu İmzayı resmen attı

ARAO'NUN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Flamengo'dan 3 milyon euro bedelle transfer edilen Brezilyalı futbolcu Yunanistan ligi ekiplerinden Panathinaikos'la anlaşmaya vardı.

İki takım arasında da anlaşma sağlanırken transferin 3 milyon euro seviyelerinde bitmesi bekleniyor. Tecrübeil futbolcu iki takımın anlaşmaya varmasının ardından transfer görüşmelerini sürdürmek ve sağlık kontrolünden geçmek için gece geç saatlerde Atina'ya gitti.

Willian Araonun yeni takımı belli oldu İmzayı resmen attı

Panathinaikos kulüp yetkilileri, Willian Arao’yu havaalanında karşıladı. Öte yandan Brezilyalı futbolcu, orada bulunan gazetecilere röportaj verdi.

RESMİ İMZAYI ATTI

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian Arao'nun transferi için Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Kadroya dahil edilen isimlerin yanı sıra takımdan ayrılan oyuncular da belli olmaya başladı. Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı orta saha oyuncusu Aarao, Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 45 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu; takımına 1 gol, 5 asistlik katkı sağlamıştı.

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yeni sezon yapılanmasını sürdüren futbol A takımımızda oyuncularımızdan Willian Arao’nun kalıcı transferi konusunda Yunanistan’ın Panathinaikos kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Arao’ya yeni kulübünde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

Willian Araonun yeni takımı belli oldu İmzayı resmen attı

Willian Araonun yeni takımı belli oldu İmzayı resmen attı

YORUM YAZ