MENÜ

Wilfried Zaha'dan Fenerbahçe'yi üzen paylaşım

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde ilk sırada yer alan Wilfried Zaha'nın Crystal Palace'ta kalacağı şeklinde yorumlanan paylaşımı Sarı-Lacivertliler'in taraftarlarını endişelendirdi.

Wilfried Zaha'dan Fenerbahçe'yi üzen paylaşım

Wilfried Zaha, kendisine teklif yapan takımlara kararını balayından sonra açıklayacağı cevabını vermişti. Crystal Palace, Fildişili yıldızı takımda tutmak için senelik yaklaşık 12 milyon Euro’luk bir sözleşme önermişti. Fenerbahçe ise bonuslarla birlikte 6.5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Son olarak Steven Gerrard’ın çalıştırdığı Suudi ekibi Al-Ittifaq devreye girdi ama Zaha Avrupa’da kalmak istiyor.

Haberin Devamı

Wilfried Zahadan Fenerbahçeyi üzen paylaşım

Tecrübeli oyuncu dün, çocuklarının Crystal Palace’ın stadı Selhurst Park’ın çimlerinde oynadığı ve arkadaki skorbordda, “Destekleriniz için teşekkürler. Seneye görüşmek üzere” yazan fotoğrafı, Facebook’ta kapak fotoğrafı yaptı.

30 yaşındaki futbolcunun bu hamlesi, Sarı-Lacivertli taraftarları endişelendirdi. İngiliz basınında yapılan yorumlarda da Zaha’nın bu paylaşımıyla Crystal Palace’ta kalacağının sinyalini verdiği vurgulandı.

 

Wilfried Zahadan Fenerbahçeyi üzen paylaşım

YORUM YAZ