MENÜ

Yerli Arina Fedorovtseva: Liza Safronova Fenerbahçe OPET'te

Melissa Vargas'ı getiren Fenerbahçe Opet, performansıyla dikkat çeken milli yıldız Liza Safronova ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Yerli Arina Fedorovtseva: Liza Safronova Fenerbahçe OPET'te

CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen ve Sultanlar Ligi'nde son olarak VakıfBak'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Opet'te transfer gelişmesi yaşanıyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE İLE ANLAŞTI

Fenerbahçe, U20 Milli Takımı'nda performansıyla dikkat çeken Liza Safronova'yı kadrosuna kattı.

PELİN ÇELİK İLE GÖRÜŞTÜ

CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahçe - Stuttgart maçını yerinden takip eden Liza müsabaka sonrasında kulüp menajeri Pelin Çelik ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

 

U20 MİLLİ TAKIMDA ŞAMPİYONA BİLETİNİ KAPTI

2024 CEV U20 Avrupa Şampiyonası 1. Raunt Eleme kadrosunda bulunan Liza etkili performansıyla dikkat çekmişti. Genç Sultanlar, turnuvayı namağlup tamamlarken Bulgaristan ve İrlanda’da düzenlenecek finallere katılma hakkı elde etti.

KAZAKİSTAN KÖKENLİ

Sporcu bir aileden gelen Liza'nın annesi eski voleybolcu Alessya Canbolat ve babası ise voleybol antrenörü Burhan Şaik Canbolat. Liza aynı zamanda Kazak vatandaşlığına da sahip.

Haberin Devamı

Yerli Arina Fedorovtseva: Liza Safronova Fenerbahçe OPETte

VAKIFBANK'TA AYRILMIŞTI

Vakıfbank altyapısından yetiştikten sonra 2023-24 sezonunda Havran Belediyespor'a transfer olmuştu. 18 yaşına yeni giren Liza, 1.93 metre boyuyla dikkat çekiyor.

Yerli Arina Fedorovtseva: Liza Safronova Fenerbahçe OPETte

YORUM YAZ