MENÜ

VakıfBank maçı öncesi Arina Fedorovtseva'nın görüntüsü dikkat çekti

CEV Şampiyonlar Ligi yarı finali rövanş karşılaşmasında VakıfBank ile karşılaşacak Fenerbahçe Opet'te hazırlıklar sürerken Rus smaçör Arina Fedorovtseva'nın görüntüsü dikkat çekti.

VakıfBank maçı öncesi Arina Fedorovtseva'nın görüntüsü dikkat çekti

Ligde ve Avrupa'da seri yakalayan Fenerbahçe'de işler yolunda gidiyor. CEV yarı final ilk maçında VakıfBank'ı rövanşta konuk edecek sarı-lacivertlilerde Rus smaçör Arina Fedorovtseva'nın görüntüsü dikkat çekti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE SET VERMEDİ

3 takımımızın tarihte ilk kez yarı final oynadığı Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile Vakıfbank'ın eşleştiği serinin 1. maçı sarı-lacivertliler 3-0 kazandı. Misli.com Sultanlar Ligi'nde bu sezon ilk yarıdaki maçı Sarı-Siyahlılar 3-1 kazanmış, Vargas'ın takıma katılmasıyla ivme yakalayan Kanarya da 2. yarıda evinde oynanan karşılaşmadan set vermeden galip ayrılmıştı.

VakıfBank maçı öncesi Arina Fedorovtsevanın görüntüsü dikkat çekti

EDA ERDEM: MAÇ SAATİNİ BEKLİYORUZ

Fenerbahçe Opet, kaptan Eda Erdem Dündar yarı final maçı için; “VakıfBank karşısında ilk maç gayet iyi geçti. İkinci maça da hazırız. Gayet iyi idman yapıyoruz. Herkes çok motive. Güzel bir ilgi ve destek görüyoruz. İyi performansla adımızı finale yazdırmak istiyoruz. Çok önemli bir maç bizi bekliyor. İlk maçı 3-0 kazandık ama bu hiçbir şey demek. İkinci maç çok çok daha değerli. Hazırız, maç saatini bekliyoruz. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Zor bir maç bizi bekliyor, bu durumun bilincindeyiz. İki Türk takımının final oynaması bence çok çok anlamlı olur. Tabii ki sahada iyi oynayan kazanacaktır. Biz kendi oyunumuza bakıyoruz. İki Türk takımı finalde olursa keyifli olur, biz final de olursak çok çok keyifli olur.” dedi.

Haberin Devamı

VakıfBank maçı öncesi Arina Fedorovtsevanın görüntüsü dikkat çekti

REKOR KIRDI

Arina Fedorovseva, şampiyonlar ligi tarihinde tek sezonda 40 ace barajını geçen ilk ve tek isim oldu. Şampiyonlar Ligi'nde istatistiği bulunan son 19 yıla göre ace rekoru 2006 Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank formasıyla 37 ace atan Neslihan Demir Güler'deydi.

HACAMAT YAPTI

Fenerbahçe kulübü, VakıfBank antrenmanından görüntüler paylaşırken Arina'nın görüntüsü dikkat çekti. Rus yıldızın omzunda hacamat izi görüldü. Futbolda Fransız yıldız Benzema başta olmak üzere bazı sporcuların bu yönteme başvurdukları biliniyor.

VakıfBank maçı öncesi Arina Fedorovtsevanın görüntüsü dikkat çekti

'TERZİC KAZAN'I ÇALIŞTIRACAK'

Fenerbahçe Opet ile kulüple 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Sırp başantrenör Zoran Terzic'in yeni adresi belli oldu. Dinamo Moskova Genel Direktörü Vladimir Zinichev, Zoran Terzic'in gelecek sezon Dinamo Kazan'ı çalıştıracağını açıkladı.

Zinichev açıklamasında "Bu artık sır değil. Önümüzdeki sezon Dinamo Kazan'ı Zoran Terzic çalıştıracak. Takım oluşturmak ve güçlendirmek için büyük çaba harcıyorlar. Bunu takımımızda da hissediyoruz. Oyuncularımızdan birkaçı Kazan'la anlaştı." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

VakıfBank maçı öncesi Arina Fedorovtsevanın görüntüsü dikkat çekti

YORUM YAZ