Fenerbahçe'nin yıldızı Alessia Orro'dan Türkiye itirafı: Böyle görmek istemiyorum

Fenerbahçe Medicana'nın İtalyan yıldızı Alessia Orro, ülkesinden Corriere della Sera'ya açıklamalarda bulundu. Orro'nun açıklamalarından bazı satır başları şöyle;

'DEL PIERO KAHRAMANIM'
“Juventuslu bir aileden geliyorum, bu yüzden Nedved ve Del Piero benim kahramanlarım. Voleybolda ise, benden dört yaş büyük ablam Sara'nın en sevdiği Valentina Arrighetti ve Francesca Piccinini.”

'BÖYLE GÖRMEK İSTEMİYORUM'
"Fenerbahçe'deki maaşınız 600 bin Euro. İtalya'da size aynı rakam teklif edilseydi kalır mıydınız?" sorusuna yanıt veren Orro şöyle konuştu:
“Bunu böyle görmek istemiyorum. İstanbul'da olduğum için mutluyum çünkü teklif doğru zamanda geldi, spor alanında değil, hayat alanında da bir deneyim yaşıyorum. Burada benimle birlikte erkek arkadaşım Matteo Picchio da var. Türkiye'de voleybol, İtalya'da basketbol veya futbol kadar ilgi görüyor.”

'TÜRKLER SICAKKANLI VE SAYGILI'
“İstanbul sokaklarında beni durduruyorlar. süpermarkette veya restoranda da... Bu yönünü çok seviyorum, çünkü Türkler sıcakkanlı olmanın yanı sıra saygılı da. Ayrıca iklimi de seviyorum, Sardunya'nın güneşi olmasa da ve yemeği.”

Dünya Kupası finalinde Türk oyuncuları yenmek nasıl bir duyguydu? Fenerbahçe'de takım arkadaşlarınızdan bazıları oldu mu?
"O an tek hedef kazanmaktı. Sonrasında elbette onlara veda ettim: Onlar üst düzey oyuncular, onlarla aynı takımda olmaktan mutluyum."

'İtalya'ya dair en çok neyi özlüyorsun?'
"Midyeli spagetti ve bottarga! Annem bir dahaki sefere ziyaretime geldiğinde onu getirecek."