Fenerbahçe Opet son kararını verdi! Gizem Örge'nin sözleşmesi...

Hem Sultanlar Ligi'nde ve hem de kupada şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te, gelecek sezon kadro planlaması doğrultusunda Gizem Örge'yle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlileri 31 yaşındaki liberonun sözleşmesi ile ilgili son kararını verdi.

Fenerbahçe Opet son kararını verdi! Gizem Örge'nin sözleşmesi...

Sultanlar Ligi'ni şampiyon kapatan Fenerbahçe Opet, gelecek sezon için kolları sıvadı. Transfer çalışmalarna hıza veren sarı-lacivertliler geçtiğimiz günlerde kaptan Eda Erdem ile sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

2008 yılından bu yana sarı-lacivertli formayı giyen Eda Erdem 2 yıl sözleşme uzattığını şu sözlerle duyurmuştu: 2 yıl daha birlikteyiz. Kalp kalbe, omuz omuza. Mutlulukla, onurla, gururla. Allah utandırmasın.

Fenerbahçe Opet son kararını verdi Gizem Örgenin sözleşmesi...

EDA ERDEM'DEN SONRA GİZEM ÖRGE
Sarı-lacivertliler iç transferde bu kez Gizem Örge'yle ilgili son kararını verdi. Fenerbahçe Opet, 2021-2022 sezonundan bu yana çubuklu formayı giyen milli libero Gizem Örge'nin sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı aldı.Nilüfer Belediyespor ve VakıfBank formaları da giyen tecrübeli oyuncu, iki sezon daha sarı-lacivertli forma için ter dökecek.

Fenerbahçe Opet son kararını verdi Gizem Örgenin sözleşmesi...



Örge, Fenerbahçe Opet'in şampiyon kapattığı 2023-2024 sezonunda en iyi libero seçilmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın liberoluğunu da üstlenen Gizem Örge’nin kariyerinde Avrupa Şampiyonası, FIVB Milletler Ligi ve Dünya Kupası şampiyonlukları bulunuyor.

Haberin Devamı

Örge'nin kulüp kariyerinde ise; 2 CEV Şampiyonlar Ligi, 3 Kulüpler Dünya Şampiyonası altın madalyasının yanı sıra 7 Türkiye Ligi, 4 Türkiye Kupası ve 4 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yer alıyor.

YORUM YAZ