MENÜ

Türkiye bu adamı konuşuyor! Fenerbahçe aşkı az kalsın evliliğinden ediyordu...

ATV'de yayınlanan 'Esra Erol'da' programına konuk olan Şaban isimli vatandaşın Fenerbahçe'ye olan sevgisi sosyal medyada gündem olmuştu. Eşi Burcu'yla olan evliliği bitme noktasına gelen Şaban'ın "Fenerbahçe" dediğini belirtirken, "Fener dedim. Fener hiç ölmez. 'Ama sen bir gün sabah ölüp gidersin gülüm' dedim. Ama Fener bırakmaz. Böyle dedim yani, kusura bakma gülüm." sözleri izleyenleri güldürmüştü. Esra Erol'da programının bugün yayınlanan bölümünde Şaban, eşi Burcu'yla barıştı. Eşine Sarı-lacivert çiçek alan Şaban'ın yazdığı "Seni çok seviyorum ama Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum" notu bir kez daha sosyal medya gündemine girdi.

ATV'de yayınlanan 'Esra Erol'da' programına konuk olan Şaban isimli vatandaşın Fenerbahçe'ye olan sevgisi sosyal medyada gündem olmuştu.

Haberin Devamı

Eşi Burcu'yla olan evliliği bitme noktasına gelen Şaban'ın "Fenerbahçe" dediğini belirtirken, "Fener dedim. Fener hiç ölmez. 'Ama sen bir gün sabah ölüp gidersin gülüm' dedim. Ama Fener bırakmaz. Böyle dedim yani, kusura bakma gülüm." sözleri izleyenleri güldürmüştü.

Esra Erol'da programının bugün yayınlanan bölümünde Şaban, eşi Burcu'yla barıştı. Eşine Sarı-lacivert çiçek alan Şaban'ın yazdığı "Seni çok seviyorum ama Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum" notu bir kez daha sosyal medya gündemine girdi.

YORUM YAZ