MENÜ

Transfer | Fenerbahçe'nin yıldızına: Para ediyorken satılmalı!

Fenerbahçe transfer haberi... Süper Lig'de geçen sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe'nin yeni sezonda ne yapacağı merak konusu. Geçen sezon kadrosuna kattığı isimlerle adından sıkça söz ettiren Sarı-lacivertlilerde mevcut kadro korunacak mı? Fenerbahçe hangi bölgelere transfer yapmalı? Gustavo ve Ozan Tufan takımdan ayrılacak mı? Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe transfer gündemini yorumladı.

Fenerbahçe transfer açıklaması... Süper Lig'de geçen sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe'nin yeni sezonda ne yapacağı merak konusu.

Haberin Devamı

Geçen sezon kadrosuna kattığı isimlerle adından sıkça söz ettiren Sarı-lacivertlilerde mevcut kadro korunacak mı? Fenerbahçe hangi bölgelere transfer yapmalı? Gustavo ve Ozan Tufan takımdan ayrılacak mı?

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe transfer gündemini yorumladı.

Fenerbahçe'nin transfer gündemiyle ilgili konuşan Erman Özgür, "Fenerbahçe, santrforların bir kısmından kurtulup stoperlere takviye yapmalı. Fazlalıklarından kurtulması gereken bir Fenerbahçe var. Mevcut kadrosuna çok ekstra takviye yapması gerekmiyor." dedi.

Luis Gustavo ile Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili konuşan Erman Özgür, "Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye oynatmak istediği oyunun oyuncusu Gustavo değil. Ama Ozan Tufan para ediyorken satılabilecek bir oyuncu. Ozan Tufan çok iyi bir oyuncu." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ