MENÜ

Ricardo Rodriguez kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte tüm detaylar!

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Rodriguez'de galip geldi ve transferi bitirdi. Bu haberin ardından Ricardo Rodriguez, Google'da en çok aranan isimlerden oldu. Peki Ricardo Rodriguez kimdir, kaç yaşında, nereli, mevkisi ne, kariyeri nasıl? Tüm detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de sıcak transfer gelişmeleri yaşanırken, İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport, Hollanda ekibi PSV ile bu transferde çekişen Fenerbahçe'nin, Rodriguez'de galip geldiğini ve transferi bitirdiğini yazdı. Bu haberin ardından Ricardo Rodrgiuez, Google'da en çok aranan isimlerden oldu. Peki Ricardo Rodriguez kimdir, kaç yaşında, nereli, mevkisi ne, kariyeri nasıl? İşte tüm detaylar!

Haberin Devamı

Ricardo Rodriguez kimdir?

Ricardo Rodriguez, 25 Ağustos 1992 yılında İsviçre'nin Zürich ilçesinde doğdu. 27 yaşında 1.80 boyundaki oyuncu, sol bek olarak görev alıyor.

Ricardo Rodriguez Kariyeri

Ricardo Rodriguez, kariyerine 2007 yılında İsviçre'nin FC Zürich Altyapısı'nda adım attı. Profesyonel futbol kariyerine ise 2010 yılında FC Zürich takımında başladı. İsviçreli Milli futbolcu daha sonra Wolsburg ve Milan formalarını terletti.

Ricardo Rodriguez'in Performansı

Milan'ın sol bek oyuncusu bu sezon Serie A 'da 5 maça çıktı ve toplamda 387 dakika sahada kaldı. İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Hollanda ekibi PSV ile bu transferde çekişen Fenerbahçe, Rodriguez'de galip geldi ve transferi bitirdi.

YORUM YAZ