MENÜ

Mert Hakan Yandaş'ın WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı! Galatasaray itirafı...

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer savaşı verdiği ve mutlu sona ulaşan tarafın Fenerbahçe olduğu Mert Hakan Yandaş’la ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video gündeme bomba gibi düştüı! Mert Hakan Yandaş’ın, 2019-2020 sezonu devam ederken bir Galatasaray yöneticisiyle olan WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı. Mert Hakan Yandaş’ın, Galatasaray yöneticisine Kadıköy’de Galatasaray’ın kazanmasıyla ilgili “Tebrikler abi. Büyü bozuldu:) Ellerinde bir şey kalmadı” demesi Fenerbahçeli taraftarları kızdıracak gibi duruyor!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için savaştığı ama mutlu sona Fenerbahçe'nin ulaştığı Mert Hakan Yandaş'ın WhatsApp konuşmaları Fenerbahçeli taraftarları kızdıracak! Sosyal medyaya düşen görüntüler sonucunda Mert Hakan Yandaş ve bir Galatasaray yöneticisi arasında geçen konuşmalar gündemde bomba etkisi yarattı. Mert Hakan Yandaş, Galatasaray yöneticisini, Galatasaray'ın 20 sene sonra Kadıköy'de aldığı galibiyetle ilgili tebrik etmesi ve "ellerinde bir şey kalmadı." demesi, Coronavirüs pandemisiyle alakalı Fatih Terim'in durumunu sorması ve sarı kırmızı kalp yollaması; Mert Hakan Yandaş'ın Galatasaray'la anlaşmak için ne kadar istekli olduğuna dair iddiaları güçlendiriyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntülerde Mert Hakan Yandaş'ın mesajlaştığı Galatasaraylı yöneticininse Galatasaray A Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar olduğu iddia ediliyor.

YORUM YAZ