MENÜ

Flaş Fenerbahçe açıklaması: Erol Bulut da Emre Belözoğlu da istifa etmemeli!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 2-1'lik skorla kaybetti. Alınan mağlubiyet sonrası Fenerbahçe'de taşlar yine yerinden oynadı. Başta teknik direktör ve futbolcular olmak üzere Emre Belözoğlu ve yönetim eleştiri oklarının hedefi oldu. Fanatik.com.tr Editörü Hakan Ateşler, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısında aldığı mağlubiyeti yorumladı.

Fenerbahçe haberi.... Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 2-1'lik skorla kaybetti. Alınan mağlubiyet sonrası Fenerbahçe'de taşlar yine yerinden oynadı. Başta teknik direktör ve futbolcular olmak üzere Emre Belözoğlu ve yönetim eleştiri oklarının hedefi oldu.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Editörü Hakan Ateşler, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısında aldığı mağlubiyeti yorumladı.

Fenerbahçe'nin alınan mağlubiyetle şampiyonluğa havlu attığını ifade eden Hakan Ateşler, "Bu mağlubiyetin şanssızlıktan dolayı olduğunu söyleyemeyiz. Fenerbahçe'de bireysel hatalardan kaybedilen maçlar çok fazla. Altay'ın kurtardığı maçlar çok fazla. Artık hakemlerden dolayı maç kaybettiğine inanmıyorum." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin gol pozisyonuna giremediğini ifade eden Hakan Ateşler, "Fenerbahçe taraftarı adeta kanser etti. İstikrarlı kadro oluşturması ve saha içinde futbol oynaması lazım. Kendi kalesine gol yedi diye 90 dakika çöpe gidiyor. Tek sorunun Erol Bulut olduğunu düşünmüyorum ve yola onunla devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ne Erol Bulut ne de Emre Belözoğlu istifa etmemeli. Fenerbahçe en azından gelecek sezonu şimdiden düşünmeli" dedi.

YORUM YAZ