MENÜ

Flaş açıklama: Beşiktaş'ta olurdu, Fenerbahçe'de olmaz!

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan Fenerbahçe, yeni sezonunun planlaması için şimdiden kolları sıvadı. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Sarı-lacivertlilerin gündemine Marcelo Bielsa geldi. NTV Spor'da konuşan Önder Özen, Leeds United ile yollarını ayıran Bielsa hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarını yorumladı.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan Fenerbahçe, yeni sezonunun planlaması için şimdiden kolları sıvadı. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Sarı-lacivertlilerin gündemine Marcelo Bielsa geldi.

Haberin Devamı

NTV Spor'da konuşan Önder Özen, Leeds United ile yollarını ayıran Bielsa hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarını yorumladı.

Bielsa'nın Fenerbahçe'de olmayacağını ifade eden Önder Özen, "Beşiktaş'ta olurdu, Ali Koç seçimi ilk kazandığında Fenerbahçe'de de olurdu ama bugün olmaz. O bir öğretmen, kutup yıldızı yani ona bakar yönünüzü bulursunuz. Fenerbahçe'nin yönünü bulmaya değil, şampiyon olmaya ihtiyacı var." dedi.

YORUM YAZ