MENÜ

Fenerbahçe'deki belirsizlik can sıkıyor!

Süper Lig heyecanı 12 Haziran'da kaldığı yerden bir kez daha start alıyor. Ligde zirve yarışından oldukça uzaklaşan ve elinde dört kolla sarıldığı Türkiye Kupası yarışı olan Fenerbahçe'de gözler yönetimin vereceği kararlarda. Fenerbahçe'nin kalan haftalardaki muhtemel taktik dizilişine, ilk 11'ine, corona virüs dönemini nasıl geçirdiğine ve yeni teknik adamın yüksek ihtimalle kim olacağına dair detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Fenerbahçe'de işler istenildiği gibi gitmiyor. Halen bir hocası ve belirlenen bir taktik olunmaması taraftarlar arasından da eleştirilerin artmasına sebep oluyor. 26 haftada 11 galibiyet 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 40 puan toplayan Fenerbahçe, zirvedeki Trabzonspordan 13 puan uzakta 7. Sırada bulunuyor. Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı çok az olsa da, Türkiye Kupası’nda yarı finalde olması Avrupa Kupalarına katılması açısından önemli bir fırsat olarak görülüyor.

Haberin Devamı

KALAN HAFTALARDA FİKSTÜRÜ KOLAY DEĞİL!

Süper Lig’İn kalan haftalarında sırasıyla evinde Kaysesipor, deplasmanda Kasımpaşa, içerde art arda Yeni Malatya ve Göztepe’yle oynayacak Fenerbahçe, 31. Haftadaysa Gençlerbirliğine konuk olacak. Ardından evinde Sivasspor’u ağılayacak olan Fenerbahçe, 33. Haftada ise deplasmanda Beşiktaş'a konuk olarak derbi heyecanını yaşayacak. Sarı lacivertliler son haftada evinde Çaykur Rizespor’u konuk ederek final yapacak.

KALAN HAFTALARDA MUHTEMEL 11!

Süper Lig’in 27.4 yaş ortalamasıyla en genç 8. Takımı olan Fenerbahçe’nin kadrosunda ise 12 yabancı oyuncu buluınuyor. Fenerbahçe’nin ideal kadrosuna ve dizilişine göz atacak olursak sarı lacivertliler, genel olarak 4-3-2-1 dizilişiyle sahaya dağılmaktadır. İdeal kadro olarak Kalede Altay, savunmada Dirar, Falette, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım; orta alanda Ozan tufan, Luiz Gustavo, Zajc, Deniz Türüç, Rodrigues ve hücumda Vedat Muriç 11 iyle kalan haftalarda sahaya çıkması bekleniyor Fenerbahçe’nin. Oyuna girip skoru değiştirme ihtimali olarak Mehmet Ekici, Ferdi Kadıoğlu ve Mevlüt Erdinç ismi sarı lacivertlilerde genel olarak şans buluyor.

Haberin Devamı

CORONA VİRÜS DÖNEMİNDE FENERBAHÇE

Liglerin 12 Haziran’da yeniden başlanacağının açıklanmasının ardından Fenerbahçe de gruplar halinde çalışma yapılacağını açıklamıştı. Ama düzenli yapılan test sonuçlarında 2 tesis çalışanında covid 19 pozitif çıkmasıyla beraber Fenerbahçe’de idmanlara ara vermişti. Kulüp herkesin testi negatif sonuçlanana kadar idmanları gerçekleştirmeyeceğini ise açıkladı. Son yapılan testlerde tüm kadronun test sonuçlarının negatif olmasının ardındaysa Fenerbahçe takım halinde idmana başlamıştı.

YENİ HOCA %51 ...

Corona virüs döneminde ligde kötü gidişatı süren Fenerbahçe’de herkes antrenörün netleşmesini bekliyordu. Ama bu durum olmadı, Fenerbahçe’nin hala bir hocası yok. Bu durumsa Erol Bulut seçeneğini ön plana çıkartıyor. Aktif olarak bir kulüp çalıştırmayan bir hocayla anlaşacak olsaydı eğer Fenerbahçe, o ismi bu dönemde muhakkak ki takımın başına getirmiş olurdu. Erol Bulut’un Alanyaspor’un başında olması nedeniyle Fenerbahçe’yle sezon sonunda sözleşme imzalayacağı ise fazlasıyla olası.

Haberin Devamı

Son olarak Fenerbahçe’de sözleşmeleri 30 Haziran’da sona erecek olan oyunculara bir göz atalım. Emre Belözoğlu, Mehmet Ekici, İsla, Hasan Ali Kaldırım, Simon Falette ve Tolga Ciğerci gibi oyuncuların sözleşmesi 30 Haziran itibariyle kulüpleriyle sona erecek.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ