MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi! Yıldız futbolcu İngiliz ve İtalyanların radarında!

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi... Süper Lig'de Galatasaray karşısında aldığı derbi galibiyetiyle çıkışını sürdüren Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bir yandan da yeni sezon yapılanması için kolları sıvayan Sarı-lacivertlilerde, transfer konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, Göztepe maçı öncesi Fenerbahçe'deki son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi... Süper Lig'de Galatasaray karşısında aldığı derbi galibiyetiyle çıkışını sürdüren Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarına devam ediyor. Bir yandan da yeni sezon yapılanması için kolları sıvayan Sarı-lacivertlilerde, transfer konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi Muhabiri Yusuf Dursun, Göztepe maçı öncesi Fenerbahçe'deki son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe taraftarının Göztepe maçına ilgisinin büyük olduğunu ifade eden Yusuf Dursun, "Takımda keyifler yerinde. İsmail Kartal'ın kalıp kalmayacağı sezon sonunda belli olacak" dedi.

Kim Min-jae'ye İtalya'dan ve İngiltere'den teklif olduğunu söyleyen Yusuf Dursun, "Transfer konusunda Kim'e yapılan ciddi teklifler var. Yönetim bunu sezon sonu değerlendirecek. Birçok yabancı oyuncuyla da yolların ayrılması planlanıyor." dedi.

YORUM YAZ