MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri! - Yusuf Dursun aktardı...

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler... Gazetemiz Fenerbahçe muhabiri Yusuf Dursun, Sarı - Lacivertli takımdaki teknik direktör arayışından futbolcu maaşlarında indirime gidilmesine, kulüp içerisinde Emre Belözoğlu hakkında planlanan gelişmelerden sezon sonu sözleşmesi bitecek olacak oyuncuların akıbetine kadar tüm gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcuların akıbeti ne yönde ilerliyor? Fenerbahçe'de futbolcuların maaşlarında indirime gidilecek mi? Tüm dünyada yaşamı etkisi altına alan corona virüs, spor dünyasınıda derinden etkiledi. Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, corona virüs arasında Sarı - Lacivertli ekipte yaşanan sıcak gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Fanatik TV'den Seçil Menteş'in sorularını yanıtlayan Yusuf Dursun, teknik direktör arayışından futbolcuların maaşlarında indirim konusuna ve sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcuların akıbetine kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu. İşte Yusuf Dursun'un açıklamaları:

''Sıkıntılı günler devam ediyor. Ali Koç ve yöneticiler teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdürüyorlar. Acele etmiyorlar çünkü liglerin ne zaman başlayacağı kestirilemiyor. Maddi sıkıntılar söz konusu. Futbolculardan indirim istenecek mi istenmeyecek mi gibi birçok haber çıktı. Ben en doğrusunu söyleyeyim; Şuana kadar Fenerbahçe’de böyle bir görüşme olmadı. Ama önümüzdeki günlerde olabilir. Diğer taraftan sezon sonu futbolu bırakacak olan Emre Belözoğlu büyük bir ihtimalle sportif direktörlüğe getirilebilir. Yönetimin bu yönde bir düşüncesi var. İlerleyen haftalarda bunlar gündeme gelecek. Fenerbahçe’de Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci ve Hasan Ali’nin takımda kalacağını tahmin ediyorum. Alper Potuk’un durumu belli değil. Diğer tarafta kiralık oyuncular Falette tekrar Almaya’ya geri dönecek. Zanka’nın durumu henüz belli değil. '

Haberin Devamı

SEÇİL MENTEŞ

YORUM YAZ