MENÜ

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun performansı Futbol Keyfi'nde yorumlandı!

MediaMarkt sponsorluğunda gerçekleşen 'Futbol Keyfi' programında spor spikeri Deniz Satar ve Fanatik Gazetesi editörü Tolga Kuru, Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Emre Belözoğlu'nun kadro tercihleri hakkında değerlendirme yaptı..

MediaMarkt sponsorluğunda gerçekleşen 'Futbol Keyfi' programında Fanatik editörü Tolga Kuru ve spor spikeri Deniz Satar, Hurriyet.com.tr Instagram hesabında gündemi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Gaziantep FK, ile oynanacak maç öncesinde Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun performansını değerlendiren Deniz Satar, " Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile birlikte 2 maçta. puan aldı. Erol Bulut'un gönderilip Emre Belöozğlu'nun göreve gelmesinden sonra çok radikal bir değişiklik göremedik." sözlerini ifade ederken; Tolga Kuru, "Özellikle ilk maç ben de çok büyük bir beklenti içindeydim Emre Hoca için. Fenerbahçe'nin daha çok ısıran, daha çok topa sahip olan, daha hırslı bir takım olacağını düşünüyordum. Bekledik ama çok farklı bir yapı göremedik. 2 maçta da atılan 2 gol yine duran toplardan ve kişisel becerilerden geldi." sözlerini ifade etti.

YORUM YAZ