MENÜ

Fenerbahçe'de Corona virüs şoku! "Son derece acımasız"

Fenerbahçe resmi sitesi üzerinden bir çalışanında corona virüsü test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Yapılan açıklamada bir çalışanın durumunun şüpheli olduğu ve yarın yapılacak antrenmanın ise iptal olduğu bildirildi. Bu sıcak gelişmenin ardından yazarımız Erman Özgür, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'de yeni Corona virüsü vakası yaşandı. Sarı-lacivertli ekip resmi hesabından yaptığı açıklamada, teknik ekipte bir çalışanın korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu ve antrenman iptal edildi.

Haberin Devamı

Yaşanan bu sıcak gelişmeyi yorumlayan yazarımız Erman Özgür, "Takımlar antrenmanlara başladığı anlardan itibaren bu tip durumlar sürpriz değil. Maçları oynatmak istiyorsanız bu tip durumlara hazırlıklı olmaz zorundasınız. Şu durumda maçların oynanması zor ama illa ki oynanacak diyorsanız testi pozitif çıkan oyuncuları karantinaya alarak sağlam oyuncuları sahaya sürmek gerekir. Bana göre son derece acımasız olan bir durum ama bunun dışında başka bir çözüm görünmüyor. Federasyon ve bilim kurulunun bu olayları görmesi ve buna göre tavır takınması mantıklı olacaktır." dedi.

YORUM YAZ