MENÜ

Fenerbahçe transfer haberleri | 'O isimle imza aşamasına gelindi!'

Fenerbahçe transfer haberleri... Açıkladığı isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Vedat Muriç'in Lazio'ya transferi sonrası golcü arayışına hız verdi. Editörümüz Necati Albayrak, sarı lacivertlilerin transfer listesindeki isimleri Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı.

Fenerbahçe'de gündem forvet transferi... Gerçekleştirdiği transferlerle güçlü ve alternatifli bir kadro oluşturan Fenerbahçe, kadrosuna katacağı iki forvet transferiyle takıma seviye atlatmak istiyor.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak, Fenerbahçe'nin gündemindeki isimleri Fanatik TV'ye değerlendirdi. Transferin aksamasındaki sebebin Vedat Muriç olduğunu belirten Necati Albayrak, ''Bakıldığı zaman; Fenerbahçe, transferin hızlı takımı olarak ön plana çıktı. Belli mevkileri alternatifleriyle çok iyi güçlendirdi. Bu işin aksamasının sebeplerinden birisi de Vedat Muriç transferiydi. '' dedi.

Fenerbahçe'nin Samatta ve Kalinic'le ilgilendiğini belirten Necati Albayrak,''Ön plana çıkan isim: Samatta. Bu oyuncuyla ilgili büyük aşama kaydedildi, imza aşamasına gelindi fakat son söz henüz söylenmiş değil. Şu an benim sürpriz olarak söyleyebileceğim, sarı lacivertlilerin görüşme halinde olduğunu duyduğum isim: Kalinic. Beşiktaş’ın da bu oyuncu için uzun süredir bir talebi var, kadrosuna dahil etmek istiyor ama Fenerbahçe ciddi anlamda devrede.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ