MENÜ

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri... Şampiyonluk hedefi doğrultusunda güçlü ve iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de hem gelecek isimler hem de takımdan ayrılması muhtemel isimlerle ilgili flaş iddialar gündeme geldi. Henry Onyekuru'dan Vedat Muriç'e, Ozan Tufan'dan Mbaye Niang'a kadar Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair öne çıkan haberleri sizler için derledik...

Fenerbahçe, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın da hazırladığı liste doğrultusunda transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sarı - Lacivertli ekip, yeni sezonda güçlü kadrosuyla şampiyonluk hasretini sonlandırmak istiyor.

Kanarya'da hedefler doğrultusunda gündeme geldiği iddia edilen isimlerden birisi de: Henry Onyekuru.

Galatasaray 'ın bonservisini almadığı Nijeryalı kanat oyuncusu Monaco'daki teknik direktörü tarafından kadro dışı bırakıldı.

Onyekuru için daha önce de görüşmeler yaptığı belirtilen Fenerbahçe’nin transfer girişimine başladığı kaydedildi.

İddialara göre oyuncunun menajeriyle ve Monaco ile masaya oturuldu. Teknik direktör Vitor Pereira'dan da 'olur' yanıtı alındı.

Nijerya basını Onyekuru'yu Yunan devi Olympiakos'un da istediğini yazdı.

Fenerbahçe ’de Attila Szalai’nin ardından Ozan Tufan’a da Premier Lig’den talip çıktığı iddia edildi.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, daha önce Ozan’ı transfer etmeye çok yaklaşıp son anda geri adım atan Crystal Palace’nin eski aşkı yeniden alevlendi.

Crystal Palace’nin Ozan Tufan için 8 milyon Euro’yu gözden çıkarttığı iddia edilirken Crystal Palace’nin kısa sürede resmi teklifi ileteceği vurgulandı.

Sarı-Lacivertliler’in Ozan’ın satılması ihtimaline karşılık da alternatifinin Dorukhan Toköz olması planlanıyor.

Fenerbahçe ‘de yönetim, sağ bek için de harekete geçti.

Fenerbahçe’nin savunmanın sağını Aleix Vidal ile takviye edeceği iddia edildi.

Portekiz'in önde gelen gazetelerinden O Jogo'da yer alan habere göre Sarı-Lacivertli ekip, bonservisi elinde olan 31 yaşındaki oyuncuya resmi teklif yaptı.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefi doğrultusunda iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’nin forvet transferinde ilk hedefinin eski oyuncusu Vedat Muriç olduğu iddia edildi.

Lazio’da Muriç için 'Kiralanabilir' raporu verilmesi Fenerbahçe'yi harekete geçirdi.

Fenerbahçe’nin Lazio'nun kapısını çalacağı iddia edilirken Muriç'in transferinde olumsuz yanıt alınması ihtimaline karşı alternatif isimler üzerinde de çalışan Fenerbahçe'nin listesindeki diğer isim Mbaye Niang.

Senegalli golcünün, Pereira'dan onay alması sonrasında maliyet araştırmasına başlandı.

YORUM YAZ