MENÜ

Fenerbahçe | Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil ve İrfan Can açıklaması!

Fenerbahçe haberi... Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'la karşı karşıya geldi Rakibini Pelkas'ın golüyle 1-0 mağlup eden Sarı-lacivertliler, puanını 54'e yükseltti. NTV'de konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını yorumladı ve Mesut Özil ile İrfan Can hakkında da açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'la karşı karşıya geldi Rakibini Pelkas'ın golüyle 1-0 mağlup eden Sarı-lacivertliler, puanını 54'e yükseltti. NTV'de konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını yorumladı ve Mesut Özil ile İrfan Can hakkında da açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mesut Özil'in fizik kapasitesinin belli olduğunu ve Mesut'un gelecek sezona hazırlanması gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe önde oynaması gereken bir takım. Bunun içinde Mesut'un zamana ihtiyacı var." dedi.

Fenerbahçe'de "İrfan Can ile Mesut Özil oynar mı?" sorusu üzerine yorum yapan Rıdvan Dilmen, "Teknik direktörler sistemine göre oyuncu, oyuncuya göre sistem belirler. Gustavo, İrfan Can, Pelkas, Mesut, Sosa gibi oyuncun olsun bunlar yük olsun. Galatasaray'ın yedeklerine bak, koy 11'e. Fenerbahçe'de henüz öyle bir durumu yok Gustava İrfan Can geliyor daha. Şunu söylemekte fayda var; kazandığın oyuncu Sosa. Erol Bulut geç de olsa doğruyu buldu." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ