MENÜ

Fenerbahçe - Göztepe karşılaşması öncesi çarpıcı yorum: Öyle bir amaçları yok!

Fenerbahçe bu akşam saat 21.00'de evinde Göztepe'yi ağırlıyor. Avrupa hedefleri doğrultusunda 3 puan almak isteyen Sarı Lacivertli ekip, Göztepe karşısında tüm kozlarını paylaşacak. Editörümüz Hakan Ateşler, karşılaşma öncesi Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında evinde Göztepe'yi konuk ediyor. Editörümüz Hakan Ateşler, her iki takımın da 3 puan için korakor mücadele edeceği karşılaşma öncesi çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin herhangi bir amacının kalmadığını belirten Hakan Ateşler, ''Kadıköy’de rakip Göztepe. Fenerbahçe’yi yorumlarken her hafta tekrara düşüyoruz. Çünkü belli bir amacı kalmadı. UEFA Avrupa Ligi belki bir amaç olarak gösterilebilir ama ben bunun taraftarı, kulübün dinamiklerini heyecanlandırdığını düşünmüyorum.'' dedi.

Bu durumun fırsata çevrilebileceğini dile getiren Hakan Ateşler, ''Bu amaçsızlık içinde genç futbolcuları oynatmak bir hedef olabilirdi ama ne Emre Belözoğlu’nun ne Volkan Demirel’in ne de yönetimin ve Tahir Karapınar'ın böyle bir amacı olmadığını gördük. '' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ