MENÜ

Fenerbahçe | Emre Belözoğlu'ndan Harun Tekin açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, deplasmanda 2-1 kazanılan Başakşehir maçının ardından konuştu. Düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Belözoğlu, elindeki sakatlık nedeniyle ameliyat edilen Altay Bayındır hakkında konuştu. Başakşehir maçındaki penaltı kurtarışıyla karşılaşmaya damga vuran Harun Tekin hakkında da açıklama yapan Emre Belözoğlu tecrübeli futbolcudan övgüyle bahsetti.

Başakşehir - Fenerbahçe maçından galip gelen taraf 2-1'lik skorla Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Başakşehir maçının ardından konuştu.

Haberin Devamı

Sakatlık yaşayan Altay Bayındır'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu ve geçmiş olsun dileklerini ifade eden Emre Belözoğlu, "Futbol bu yüzden güzel bir oyun. Ne hayırlı, ne şer bilemiyoruz. Altay'ın aramızda olmasını istedik. Futbolda sakatlıklar oluyor." dedi.

Harun Tekin'in çok iyi bir maç çıkardığını ifade eden Belözoğlu, "Penaltı pozisyonu penaltı olmayabilir ama ne olursa olsun penaltıyı kaçırdıktan sonra takımın verdiği reaksiyon çok değerli. Her oyuncu çok kıymetli, Harun da bunlardan bir tanesi. Sezon sonuna kadar 25, 26 kişi aynı mücadelenin içinde olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ