MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi için olay iddia!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve ev sahibinin 9 kişi kaldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı, maç 1-1 eşitlikle tamamlandı. TRT Spor'da yüzde 100 Futbol'da konuşan Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı yorumlarken geçtiğimiz gün oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili çok çarpıcı bir iddiada bulundu. Dilmen. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı hakemi Fırat Aydınus'u hedef aldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk oldu.

Haberin Devamı

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada kazanan çıkmadı ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.

TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı yorumlarken geçtiğimiz gün oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili de çarpıcı bir iddiada bulundu.

Fırat Aydınus’un kararlarının yanlış olduğunu belirten Rıdvan Dilmen: ''Futbol temizlenmeli hocam. Burada da sabırımı zorluyorum ki kurumda devlet kanalıdır diye sıkıntı yaratmak istemiyorum. Türk futbolu tamamen temizlenmeli, ben her şeyi görüyorum hocam her şeyi görüyorum. Beni TFF’ye çağırsınlar ben de bütün bildiklerimi anlatayım. Diyorum ama herkes hayatından memnun. Ben tahmin yürütmeyeceğim ama şu şöyle oldu bu böyle oldu diyeceğim. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarını dinlesinler. Ondan sonra Türk futbolu temizlensin.’’ dedi.

YORUM YAZ