MENÜ

Fenerbahçe açıklaması: Türk futbol tarihinin en ciddi transferi olur!

Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak? Süper Lig'de geride kalan sezonda beklenen performansı gösteremeyen Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertli takım teknik direktör arayışlarını sürdürürken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yabancı teknik direktörle çalışacaklarının sinyalini vermişti. A Spor'da konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe'nin gündemindeki Roger Schmidt ismini yorumladı.

Fenerbahçe açıklaması... Süper Lig'de geride kalan sezonda beklenen performansı gösteremeyen Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrılmıştı. Sarı-lacivertli takım teknik direktör arayışlarını sürdürürken Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yabancı teknik direktörle çalışacaklarının sinyalini vermişti.

Haberin Devamı

A Spor'da konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe'nin gündemindeki Roger Schmidt ismini yorumladı.

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için adı geçen Roger Schmidt, hakkında yorum yapan Serdar Sarıdağ, "Onu aldığınız zaman Ralf Rangnick gibi bir üst akıl da almanız gerekiyor. Yani o Salzburg dönemi tek başına değildi. İyi hoca değil demiyorum ama kulübün transferi vs. idari tarafını takip edecek Ralf Rangnick vardı. Roger Schmidt geldiği zaman Fenerbahçe'nin Ralf Rangnick'i kim olur? İkisini aynı anda getirirsen Türk futbol tarihinin en ciddi transferi olur" dedi.

YORUM YAZ