MENÜ

Fenerbahçe açıklaması: Ali Koç gemileri yaktı!

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de yeni sezon öncesi teknik direktör değişikliğine giden Fenerbahçe, Jorge Jesus ile anlaşma sağladı. Portekizli teknik adamı İstanbul'a getiren Sarı-lacivertliler, yeni sezon için hazırlıklara hız verdi. Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Fenerbahçe'deki teknik direktör değişikliğini Fanatik TV'yer değerlendirdi.

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'de yeni sezon öncesi teknik direktör değişikliğine giden Fenerbahçe, Jorge Jesus ile anlaşma sağladı. Portekizli teknik adamı İstanbul'a getiren Sarı-lacivertliler, yeni sezon için hazırlıklara hız verdi.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Yayın Koordinatörü Umut Eken, Fenerbahçe'deki teknik direktör değişikliğini Fanatik TV'yer değerlendirdi.

Jesus isminin ilk bakışta görkemli ve etkileyici durduğunu ifade eden Umut Eken, "Fenerbahçe'nin şartlarını ve mevcut futbol iklimini de ekleyerek bu teknik direktör atamasını değerlendirmek lazım. Ali Koç her şeye rağmen gemileri yakmayı, başarı için maddi manevi her türlü sorumluluğu almayı kabul etmiş gibi görünüyor. İsmail Kartal'dan sonra bu tercihi yapıyor... Neden İsmai Kartal? Çünkü Ali koç yönetiminde çalışan en başarılı teknik direktör." dedi.

Jesus'un Fenerbahçe'ye ne getireceğinin bilinmediğini söyleyen Umut Eken, "Bu şartlarda İsmail Kartal döneminin sonrası için her teknik adam soru işaretiydi. Jesus'a da böyle bakmak lazım. En kötü senaryodan bahsedersek Ali Koç'un şunu da kendisine sorması lazım; Jesus'la olmadı, tekrar karar almak zorunda kaldı... İsmail Kartal artık bir alternatif değil" dedi.

YORUM YAZ