MENÜ

"Ersun Yanal seneye kalırsa..."

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında Bursaspor'a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı ancak skoru koruyamadı. Bursaspor'un 90. dakikada atığı golle karşılaşma 1-1'lik skorla tamamlandı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Süper Lig'in ikinci yarı ilk maçında Fenerbahçe, Bursaspor'a konuk oldu. Maçın ilk devresi Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı ancak skoru koruyamadı. Bursaspor'un 90. dakikada atığı golle karşılaşma 1-1'lik skorla tamamlandı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un taraftarın nabzına göre şerbet verdiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe taraftarı hala mutsuz. Umudunu kaybetmemesi lazım. Maçlarda 35-36 bin seyircisi olan bir takımdan bahsediyoruz. Daha ligde galibiyeti yok. Ama Ersun Yanal'ın bugün doğru sistem ve doğru oyuncularla oynadığını düşünüyorum." dedi.

Ersun Yanal'ın istediği oyunu bu takımın oynayamayacağını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Ersun Yanal kendi oyununu oynamak istiyorsa, Fenerbahçe zor maç kazanır. En az 2-3 oyuncu alması lazım. Alınan oyuncular da kat eden oyuncular olmak zorunda." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin gol atması gerektiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Ersun Yanal seneye kalırsa... Takımda bir sürü kiralık olan oyuncular var. Kendi sistemini seneye oynatabilir. Bu yüzden Cocu kararı yanlıştı. Aykut hocayla devam edilseydi ya da Aykut hocadan sonra Ersun Yanal gelseydi daha farklı olurdu." dedi.

YORUM YAZ