MENÜ

Canlı yayında Ali Koç'a seslendi: Fenerbahçe konuşmaları yayınlasın!

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin ilk yarı ile ikinci yarıdaki oyunundaki değişimden bahsetti.

Flaş Fenerbahçe açıklaması... Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı karşılaşmadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin ilk yarı ile ikinci yarıdaki oyunundaki değişimden bahsetti.

Haberin Devamı

İlk yarıda Antalyaspor, ikinci yarıda Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini ifade eden Nihat Kahveci, "Fenerbahçe taraftarı ilk yarıdaki oyunu izlediğinde 'Hafta sonu derbi var, biz bu oyunla derbide ne yapacağız' dediler. İkinci yarıdaki performansı görünce 'İşte bizim takım bu' dediler. Kötü Fenerbahçe'nin ilk yarıda iki topu direkten döndü. VAR kayıtlarının bile yayınladığı bir ortamda ben devre arasında Jesus'u dinlemek istiyorum. Fenerbahçe Kulübü yayınlasın" dedi.

YORUM YAZ