MENÜ

Ve Çağlar Söyüncü'de mutlu son! Fenerbahçe'de Ali Koç döneminde stoper yağmuru

Ara transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Bonucci ve Krunic’in ardından bir yıldızda daha mutlu sona ulaştı. Sonunda ödeme takvimi de dahil olmak üzere Atletico Madrid ile her konuda anlaşma sağlandı. Başarılı savunmacının kısa sürede sağlık kontrolünden geçirilmesi bekleniyor...

Ve Çağlar Söyüncü'de mutlu son! Fenerbahçe'de Ali Koç döneminde stoper yağmuru

Ocak ayında Fenerbahçe kasırgası devam ediyor. Tüm kulvarlarda yoluna devam eden, ligde lider olan Sarı-Lacivertliler buna rağmen kadrosunu daha da güçlendirmek için hızlı davrandı. Önce Leonardo Bonucci, ardından Rade Krunic imzayı attı. Kanarya, bu iki ismi renklerine bağladıktan sonra rotayı Çağlar Söyüncü’ye çevirdi.

Haberin Devamı

Ve Çağlar Söyüncüde mutlu son Fenerbahçede Ali Koç döneminde stoper yağmuru

Selahattin Baki, başarılı savunmacı için Madrid’de adeta kamp kurdu. Milan, Porto, Monaco, Fulham ve West Ham’ın devreye girmesi işleri zorlaştırsa da imdada Çağlar Söyüncü yetişti. Milli stoper, kulübü Atletico Madrid’e net bir şekilde Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyledi. Böylece Sarı-Lacviertliler, bir anda Avrupa’nın dev kulüplerinin önüne geçti.

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini gerçekleştirmek için İstanbul'a geldi

Bir yılda ödenecek

Fenerbahçe ile Atletico Madrid, Çağlar’ın sezon sonuna kadar kiralanması konusunda anlaşma sağlasa da kiralama ücretinin vadesi sorun oldu. İki kulüp yaklaşık bir hafta boyunca bunun pazarlığını yaptı. Önceki gece müjdeli haber geldi. Sarı-Lacviertliler, sonunda İspanyol deviyle her konuda el sıkıştı. Ücretin bir yılda ödeneceği belirtildi. Uzun süredir beklemede olan Çağlar Söyüncü’nün en kısa zamanda sağlık kontrolünden geçirileceği öğrenildi. 

Haberin Devamı

Ve Çağlar Söyüncüde mutlu son Fenerbahçede Ali Koç döneminde stoper yağmuru

Yok böyle rotasyon

İsmail Kartal’ın elinde, her pozisyonda alternatiflerin bulunduğu geniş bir kadro var. Ancak özellikle stoper bölgesinde, eşine az rastlanacak bir rotasyon oluştu. Savumanın göbeğindeki forma savaşı tam anlamıyla alev alacak. Sezonun ilk bölümünde ideal ikili DjikuBecao’ydu. Djiku, Afrika Uluslar Kupası’ndan döndü, Becao da sakatlığını atlattı.

Sol bek olarak transfer edilen Oosterwolde bu sezon stopere dönüştü. Serdar Aziz, sağlıklı olduğu dönemlerde verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştı. Bu isimlere, adını şimdiden İtalyan futbol tarihine yazdıran Leonardo Bonucci eklenmişti. Şimdi Çağlar Söyüncü de geliyor. İsmail Kartal, tüm isimler sağlıklı olduğunda stoper bölgesindeki iki formayı altı oyuncusu arasında paylaştırmaya çalışacak.

Ali Koç döneminde stoper yağmuru

Aziz Yıldırım karşısında seçimi kazanan Ali Koç, 2018 yılının haziran ayında başkanlık koltuğuna oturdu. Koç döneminde Fenerbahçe hemen her sezon transferin en hareketli takımı oldu, kadrolar adeta baştan kuruldu. En dikkat çeken konu ise Ali Koç’ın başkanlığında yapılan stoper transferleri oldu. İlk sezonunda Diego Reyes ile başlayan bu süreçte imza attırılacak son merkez savunmacı Çağlar Söyüncü olacak. Milli oyuncunun resmen açıklanmasıyla birlikte Ali Koç’un başkanlığındaki 6. sezonda Fenerbahçe 19. stoperini transfer edecek

Haberin Devamı

Ve Çağlar Söyüncüde mutlu son Fenerbahçede Ali Koç döneminde stoper yağmuru

2018-19 sezonu Diego Reyes, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz.

2019-20 sezonu Zanka, Adil Rami, Simon Falette

2020-21 sezonu Marcel Tisserand, Mauricio Lamos, Attila Szalai

2021-22 sezonu Kim Min-jae, Steven Caulker

2022-23 sezonu Luan Peres, Gustavo Henrique, Samet Akaydın

2023-24 sezonu Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Omar Fayed, Leonardo Bonucci, Çağlar Söyüncü

Ve Çağlar Söyüncüde mutlu son Fenerbahçede Ali Koç döneminde stoper yağmuru

YORUM YAZ