MENÜ

Umut Nayir resmen Fenerbahçe'de! Forma numarası belli oldu...

Fenerbahçe, bonservisi Eyüpspor'da bulunan ve geçtiğimiz sezon Ümraniyespor'da muhteşem bir sezon geçiren Umut Nayir'i kadrosuna kattı. Sarı Lacivertliler, milli forvet ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Umut Nayir resmen Fenerbahçe'de! Forma numarası belli oldu...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Ryan Kent, Edin Dzeko ve Alexander Djiku'nun ardından 4. transferini yaptı. Sarı Lacivertliler, bonservisi Eyüpspor'da bulunan, kiralık gittiği Ümraniyespor'da muhteşem bir sezon geçiren Umut Nayir'i kadrosuna kattı. 2+1 yıllık sözleşme imzalanan tecrübeli forvetin Fenerbahçe'de 22 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan transfer duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz, golcü futbolcu Umut Nayir’i 2 1 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco yer aldı. Umut Nayir’e ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

YERLİDE İLK HEDEFTİ

Valencia'nın boşluğunu Edin Dzeko ile dolduran Kanarya, yerli forvet olarak da Umut Nayir'i düşündü. Küme düşen Ümraniyespor’da gösterdiği başarılı performansla ikinci kez A Milli Takım kadrosuna davet edilen Umut Nayir'le Fenerbahçe'nin yanı sıra Başakşehir, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği konuşuluyordu. Elini çabuk tutan Fenerbahçe, tecrübeli forveti kadrosuna katmayı başardı.

Umut Nayir resmen Fenerbahçede Forma numarası belli oldu...

Fenerbahçe'ye transfer olduğu için mutlu ve gururlu olduğunu vurgulayan Umut, şu ifadeleri kullandı:

Mutlu ve gururluyum. Heyecanlıyım aynı zamanda. Koca bir aile, büyük sorumluluklar... Hepsine hazırım. Beklentilerin üstesinden gelmek için de sonuna kadar mücadele edeceğim.

17 GOLLE OYNADI

29 gollü Enner Valencia, zirvede bulunurken Karagümrük'ün hücumcusu Diagne 23 golle 2. sırayı kaptı. 22 gollü Icardi, 3., 20 gollü Borini 4. sırada yer alırken 17 gol atan Umut Nayir, krallık yarışını 5. tamamladı.

Haberin Devamı

MİLLİ FUTBOLCU GERİ DÖNDÜ!

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Umut Nayir transferindekini mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi:

Hayırlı olsun. Çok mutluyuz çünkü artık beni bu konularda iyi tanıyorsunuz ki Türk merkezli yapılanmalar beni her zaman çok heyecanlandırıyor. Çok kaliteli, güncel milli, pırıl pırıl... Çok değerli bir rakibimizdi yakın zamana kadar artık bizden birisi. Umut'u kadromuza dahil ettik. Bu 3 kulvarda tekrar ciddi bir mesai vereceğiz hep beraber. Büyük katkılar vereceğine inanıyorum.

Umut Nayir resmen Fenerbahçede Forma numarası belli oldu...


KARİYERİNDEKİ EN İYİ SEZON

17 golün yanı sıra 3 asisti bulunan başarılı oyuncu, böylece takımının kaydettiği 47 golün 20'sine doğrudan katkı yaptı. Bu sezon 31 maçta 17 gol atan milli oyuncu daha önce Süper Lig'de forma giydiği 87 maçta 16 gol atmıştı. Umut Nayir geçen sezon Giresunspor'da 32 maçta 7 gol 1 asistlik performans sergilemişti.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

MİLLİ FORMA İLE SİFTAH YAPTI

Süper Lig'de müthiş bir sezon geçiren Umut Nayir, Letonya maçında 11'de şans bulmuştu. 29 yaşındaki forvet, burnundaki kırık nedeniyle Galler maçına yedek kulübesinde başladı. Kuntz, ikinci yarıda Umut'u sahaya sürdü. Deneyimli oyuncu, 72'de Barış Alper'in ortasında kafayla topu fileleri gönderdi. Kalecinin müdahalesine rağmen golü atan Umut, Milli forma ile çıktığı 4. maçında siftah yaptı.

Umut Nayir resmen Fenerbahçede Forma numarası belli oldu...

 

YORUM YAZ