MENÜ

UEFA'dan büyük hata: Olympiakos-Fenerbahçe

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin deplasmanda Olympiakos ile oynayacağı karşılaşmada, UEFA Konferans Ligi'nin sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri... Zorlu mücadele öncesi UEFA, bu maçla ilgili bir paylaşım yaptı, ancak hata gözlerden kaçmadı. İşte detaylar...

UEFA'dan büyük hata: Olympiakos-Fenerbahçe

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Perşembe günü deplasmanda Yunanistan ekibi Olympiakos'a konuk olacak. Sarı - lacivertliler, İstanbul'da oynanacak mücadele öncesi deplasmandan avantajlı bir skorla dönmenin planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

OLYMPIAKOS SON MAÇINI RAHAT KAZANDI

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şanlıurfa'da oynanması beklenen ancak sarı - lacivertlilerin, skor 1-0 sarı - kırmızılıların lehineyken sahadan çekilmesi nedeniyle oynanamayan Süper Kupa finali günü, Olympiakos da deplasmanda Lamia'ya konuk oldu.

Kırmızı-beyazlılar rakibini 5-1 mağlup ederek Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu maçında hata yapmadı.

UEFAdan büyük hata: Olympiakos-Fenerbahçe

UEFA'DAN HATALI PAYLAŞIM

UEFA Konferans Ligi'nin resmi X hesabı, hemen hemen her maç için yaptığı bir paylaşımı Olympiakos - Fenerbahçe maçı için de yaptı. Yunan ekibinden Daniel Podence ile Sebastian Szymanski'nin fotoğraflarını yan yana koyan sosyal medya hesabı not olarak ise, "Podence ya da Szymanski: Perşembe günü kimin etkisi daha büyük olacak?" sorusunu sordu.

Haberin Devamı

UEFAdan büyük hata: Olympiakos-Fenerbahçe

Dikkatli kullanıcılar ise bu paylaşımdaki hatayı hemen fark etti. Olympiakos'un yıldız ismi Podence, Perşembe günü cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

TAKIMIN EN İYİLERİ ARAINDA

Sezon başında Premier Lig ekibi Wolverhampton'dan transfer edilen Daniel Podence, Yunan ekibinin formasını bu sezon 37 karşılaşmada giydi. 28 yaşındaki Portekizli oyuncu bu maçlarda 13 gol ve sekiz asistlik bir performans sergiledi.

OLYMPIAKOS'TA EKSİK ÇOK

devre arasında takıma katılan isimlerden, stoper Ruben Vezo ve Nelson Abbey, kanat oyuncuları Gelson Martins ve Jovane Cabral ile forvet Fernando Navarro, UEFA’ya bildirilen kadroda yer almadıkları için Fenerbahçe eşleşmesinde oynayamayacaklar.

Stefan Savic'in Beşiktaş'tan istediği imza parası belli oldu!

UEFAdan büyük hata: Olympiakos-Fenerbahçe

YORUM YAZ