MENÜ

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu kura çekimi ne zaman? | Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son haftasında Slovakya temcilcisi Spartak Trnava’yı 4 golle geçti. Grubun diğer maçında Ludogorets, Nordsjaelland'ı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Fenerbahçe puanını 12'ye yükseltti ve averajla Ludogorets'in önünde grubu lider tamamladı. Bu sonucun ardından şimdi UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu kura çekimi ne zaman? Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri hangi takımlar oldu? Sorularının cevapları aranıyor. Detaylar haberimizde...

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu kura çekimi ne zaman? | Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri...

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son maçında farka gitti. Sarı-Lacivertliler H Grubu altıncı ve son hafta maçında Slovakya’nın Spartak Trnava takımını 4-0 yendi. Bu sonuçla puanını 12’ye yükselten Fenerbahçe, grup lideri olarak adını üst tura yazdırdı. Fenerbahçe'nin gollerini 35. dakikada Ferdi, 48. dakikada penaltıdan Tadic, 60 ve 62. dakikalarda Dzeko kaydetti. Bu sonucun ardından şimdi UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu kura çekimi ne zaman? Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri hangi takımlar oldu? Sorularının cevapları aranıyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Grubun diğer maçında Ludogorets, Nordsjaelland'ı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Fenerbahçe puanını 12'ye yükseltti ve averajla Ludogorets'in önünde grubu lider tamamladı. 12 puanlı Ludogorest ikinci, Nordsjaelland üçüncü, Spartak Trnava ise grubu son sırada tamamladı.

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu kura çekimi ne zaman | Fenerbahçenin muhtemel rakipleri...

Grup aşamasındaki 4 maçta rakiplerini mağlup eden İsmail Kartal'ın öğrencileri, aynı süreçte 2 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe, grup aşamasında oynadığı maçlarda şu skorlarla sahadan ayrıldı:

Fenerbahçe 3-1 Nordsjaelland
Spartak Trnava 1-2 Fenerbahçe
Fenerabhçe 3-1 Ludogorets
Ludogorets 2-0 Fenerbahçe
Nordsjaelland 6-1 Fenerbahçe
Fenerbahçe 4-0 Spartak Trnava

Konferans Ligi'nde grubunu ikinci tamamlayan takımlarla UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu üçüncü tamamlayan ve Konferans Ligi'ne düşen takımlar arasında oynanacak Son 32 Turu'nda tur atlayacak 16 takımdan biri, Fenerbahçe'nin rakibi olacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Olimpikos (Yunanistan)
Ajax (Hollanda)
Real Betis (İspanya)
Sturm Graz (Avusturya)
U.S. Gilloise (Belçika)
Maccabi Haifa (İsrail)
Servette (İsviçre)
Molde (Norveç)
Slovan Bratislava (Slovakya)
Gent (Belçika)
Ferençvaroş (Macaristan)
Dinamo Zagreb (Hırvatistan)
Bodo Glimt (Norveç)
Ludogorets (Bulgaristan)
Eintracht Frankfurt (Almanya)
Legia Varşova (Polonya)

Konferans Ligi kura çekimi ne zaman?

2023/24 UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme turu play-off kura çekimi 18 Aralık Pazartesi günü TSİ 16.00'da İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Evi'nde yapılacak.

Kura çekimi, EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu kura çekimi ne zaman | Fenerbahçenin muhtemel rakipleri...

 

 

YORUM YAZ