MENÜ

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! Manchester United'a gidiyor

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray, mutlu sona ulaşmayı istedikleri yıldız oyuncuyu kadrolarına katıp daha da güçlenmeyi hedefliyorlardı. Ancak, Premier Lig devinin araya girmesiyle bu transferin zora gireceği aktarılıyor. Ayrıca, yıldız oyuncunun Kırmızı Şeytanlar'ı tercih etme ihtimalini güçlendiren çok önemli bir nokta da var. İşte tüm detaylar...

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! Manchester United'a gidiyor

Fenerbahçe ve Galatasaray'a transferde kötü haber. Süper Lig'in iki devi, transfer konusunda Premier Lig devi Manchester United'la karşı karşıya kaldılar. Bu transfer gelişmesinin dışında Fenerbahçe ve Galatasaray'a dair diğer bilgiler de haberimizde...

Haberin Devamı

MILAN FİYATI BELİRLEDİ

İtalyan ekibi ilk olarak Krunic’in yerini dolduracak isim için arayışlara başladı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Milan, başarılı futbolcunun fiyatını da belirledi. Buna göre Kırmızı-Siyahlılar, Krunic için Fenerbahçe’den 13 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Sarı-Lacivertli yönetim, 29 yaşındaki oyuncu için son olarak Milan’a 8 milyon Euro teklif etmişti.

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaraya kötü haber Manchester Uniteda gidiyor

TEKLİF VE TALEP ARASINDAKİ FARK YÜKSEK

Teklif ve talep arasındaki fark yüksek. Ancak Milan’ın fiyat belirlemesi bile Fenerbahçe açısından önemli bir ilerleme olarak görülüyor. Yönetim şimdi kıran kırana bir pazarlıkla İtalyan devinin talebini biraz daha aşağıya çekerek, bu transferi bitirmeye çalışacak.

Haberin Devamı

TRANSFER İÇİN YOĞUN MESAİ

Fenerbahçe, yoğun mesai harcayarak kısa sürede bu işi bitirmeyi planlıyor. Ancak Milan’ın, anlaşma sağlansa bile ilk olarak Krunic’in yerine transfer yapmak için zaman isteme ihtimali de bulunuyor.

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaraya kötü haber Manchester Uniteda gidiyor

LONDRA'DAN BİR UÇAK DAHA

Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren ve orta sahaya takviye yapacak olan Galatasaray için flaş bir iddia gündeme geldi. 8 numara takviyesi için hazırlanan Galatasaray'ın Arsenal forması giyen Thomas Partey ile temasta olduğu iddia edildi.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

İngiliz basınına göre; Arsenal forması giyen Ganalı orta saha için sarı-kırmızılılar teklifte bulundu. Atletico Madrid altyapısından çıkan ve 2020'de 50 milyon Euro'ya Arsenal'e geçen 30 yaşındaki oyuncu için G.Saray dışında Juventus ile Suudi Arabistan kulüpleri de masada. Geçen sezon 40 maçta sahaya çıkan ve 3 gol bulan deneyimli isim, bu sezon ise 2 maçta 90'ar dakika sahada kaldı.

MANCHESTER UNITED GRAVENBERCH İÇİN DEVREDE

Kırmızı Şeytanlar, 2022'den beri Hollandalı oyuncuyu transfer etmeye çalışıyor. Şu anda Bayern Münih'in formasını giyen Gravenberch, o aşamada Premier Lig devine gelmeyip Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'e gitmeyi seçti. Ancak Gravenberch, geçen sezon Bayern için sadece altı maça başlayabildi ve başka bir takıma gitmek istediği biliniyor. Bu söylentiler üzerine, Liverpool'un hocası Jurgen Klopp'un onu Anfield'e getirmeye kararlı olduğu konuşuluyor, ancak onun Manchester United'a gitme ihtimali çok daha fazla... 

Haberin Devamı

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaraya kötü haber Manchester Uniteda gidiyor

Manchester Evening News, Manchester United'ın Hollandalı oyuncuyla yeniden ilgilenmeye başlayacağını bildirdi. Gravenberch, daha önce Ajax'ta Erik ten Hag ile çalışmıştı ve Donny van de Beek'in Real Sociedad'a gitmesi beklenirken onun yerine takıma dahil olması oldukça muhtemel görünüyor. Ten Hag'ın United'ın başında olması da bu transferin daha kolay gerçekleşeceği anlamına geliyor. 

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'A KÖTÜ HABER 

Bu gelişmeler ışığında, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Gravenbech'in peşinde olduğu biliniyor ve Hollandalı futbolcudan gelen bu kötü haber sonrasında transfer stratejilerinde ciddi değişiklikler olabilir. Süper Lig'in iki devi de Hollandalı futbolcuyu kiralamak için Bayern Münih'le resmi temaslara başlamaya hazırlanıyordu.

Transferde Fenerbahçe ve Galatasaraya kötü haber Manchester Uniteda gidiyor

YORUM YAZ